2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Életmentő szakszervezetis

Hosz  |  2005. 05. 11., 14:23

2005. május 2-a második születésnapja lett egy tiszai halásznak. Történt ugyanis, hogy az idős halászember csónakjából a vízbe borult, a lába azonban beleakadt a csónakba. Szerencséjére ezt meglátta a csongrádi Tisza hídon átmotorozó Pölös Csaba szerződéses honvéd, aki azonnal a vízpartra hajtott, majd a tűzoltók értesítése után belevetette magát a vízbe, hogy a bajbajutotton segítsen. Csaba nem tudta a halász lábát a csónakból kiszabadítani, ezért a csónakkal együtt a partra húzta a férfit. Pölös Csaba szerződéses honvéd, amellett, hogy a MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki dandár bátor katonája, még a Honvédszakszervezet szentesi alapszervezetének is aktív tagja! Valamennyien büszkék vagyunk rá!  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.