2024. 02. 29. csütörtök
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tisztújítás a nyugállományúaknál

Hosz  |  2005. 05. 19., 10:55

A Hosz Nyugállományú Tagozatának Választmánya május 18-án tartotta tisztújító ülését. Szincsák Gyula, Hosz alelnök jelenlétében Kása László, a Tagozat elnöke előbb rövid tájékoztatót adott a rendkívüli kongresszus óta végzett munkáról, majd a tagozat belső életéről és a feladatokról szólt, ezután pedig a tisztújítás következett...

Kása László, régi-új TagozatelnökA Hosz nyugállományú elnökségi tagja vezetésével a Tagozat áttekintette a szakszervezet soron következő feladatait, kiemelt figyelmet fordítva a 2005. évi költségvetésre, illetve annak támogatására. A nyugállományúak támogatták a május 30-31-i Választmányi ülése számára javasolt személyek funkcióikban történő megerősítését, illetve az új személyek tisztségviselővé - főtitkárrá, területi ügyvivőkké - történő megválasztását. Ezt követte a Tagozat tisztségviselőinek megválasztása. A Választmány újra Kása Lászlót választotta a tagozat elnökévé, alelnököknek Szabó Istvánt és Szőke Sándort, elnökségi tagoknak pedig Bálint Zoltánt, Lovász Sándort, Pénzes Józsefet, Szilágyi Istvánt, póttagnak pedig Szoboszlai Endrét és Patinszki Lajost választották. Kása László régi-új elnök megköszönte a bizalmat és ígéretet tett arra, hogy az új elnökség munkája során arra fog törekedni, hogy e bizalomnak a legjobb tudásuk szerint megis feleljen.

Ezt követően Szincsák Gyula alelnök tájékoztatta a Tagozat Választmányát az időszerü kérdésekről és a várható feladatokról, majd sok sikert kívánva gratulált a megválasztott új elnökségnek.

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.