2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A veszélyességi pótlékról egyeztettek

Hosz  |  2005. 05. 19., 11:48

Szincsák Gyula alelnök és dr. Ujfaludi Zoltán megbízott kelet-magyarországi területi ügyvivő is részt vett azon a május 19-i HÉF szakértői egyeztetésen, melyen a 30/2004. HM rendelet 2005. január 1-jei hatálybalépése okán, számos közalkalmazott veszélyességi pótlékát megszüntették, illetve a folyósítását felfüggesztették...

Az egyeztetést kezdeményező Hodosz arra kérte a jelen lévő HM jogi és dokumentumvédelmi főosztály helyettes vezetőjét, dr. Fehér Józsefet, hogy ezt a sérelmes helyzetet orvosolják. A Hosz képviselői egyetértettek a Hodosz felvetésével és támogatták a javaslatot, ugyanakkor felhívták a figyelmet arra, hogy a hivatkozott HM rendelet egyéb kérdésekben is módosításra szorul. Az értekezleten részt vett az MH EVI és a HM MÉHH képviselője, valamint a minisztérium szakértői is. A részvevők rövid tanácskozás után megállapodtak abban, hogy a kezdeményezésnek megfelelően, a helyzetet rendezni fogják. A Hodosz képviselői a HM álláspontját elfogadták.  Az értekezleten, az alapkérdésen felül, általános munkavédelmi kérdések is felmerültek, és a megjelent résztvevők megállapodtak abban, hogy legkésőbb júniusban újabb egyeztetésre kerül sor. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.