2024. 07. 13. szombat
Jenő
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nyolc sportágban - ötödik alkalommal

Hosz  |  2005. 06. 02., 11:33

Hagyomány már, hogy minden nyár elején egész napos sportbajnokságot szervez a Magyar Honvédség Harcanyag Ellátó Központja (MH HEK). Az idei, mintegy háromszáz hivatásos és szerződéses katona, valamint közalkalmazott részvételével - június 2-án Pusztavacson megrendezett - HEK-kupán a parancsnokság és a raktárbázisok csapatai mellett a Honvédszakszervezet (Hosz) lelkes együttese is megjelent...  

A helyi parancsnok, Szklenár László ezredes - a HEK-kupa megnyitóján - a résztvevő pusztavacsi, káli, hajdúsámsoni, recski, devecseri, táborfalvai és hetényegyházai csapatok mellett a versenyzők között köszöntötte a Hosz képviselőit is, élükön Mészáros Géza elnökkel. A sakk, az asztalitenisz, a 3200 méteres síkfutás, a kézigránát célbadobás egyéni küzdelmei mellett röplabdában, kispályás labdarúgásban és lövészetben csapatversenyt bonyolítottak le. Az ugyancsak a HEK-kupa égisze alá tartozó horgászversenyt május 27-én, Kálban már megrendezték. A kispuska- és pisztoly versenyszámokból álló lőbajnokságon a Honvédszakszervezet - Besenyei Csaba, dr. Ujfaludi Zoltán és Jakubik András alkotta - 3 fős csapata jól szerepelt. Az örkényi sportlőtéren lebonyolított pisztolylövészetben hetedik, míg a kispuska versenyszámban az előkelő ötödik helyzést szerezték meg.

A Honvédszakszervezet - Sándor Roland vezette - kispályás focicsapata  két győzelemmel és egy döntetlennel a csoportselejtezőkből továbbjutva, a legjobb 4 között szerepelve, versenyen kívül bronzérmes lett. A Hosz csapata az egész napos sportszerü és eredményes versenyzéséért kupát és emléklapot vehetett át. A kispályás focicsapat az előkelő harmadik helyezéséért az MH HEK parancsnokától kapott serleget. A bajnokság végén, a Hosz által - a legjobb röplabdázó és a helyi szervezők számára - felajánlott különdíjakat Mészáros Géza elnök nyújtotta át.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.