2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Másodszor rendeztek honvédségi állásbörzét

Hosz  |  2005. 06. 07., 09:29

Honvédségi állásbörzét tartott a Honvédelmi Minisztérium humánpolitikai főosztálya és a Fővárosi Munkaügyi Központ a budapesti Stefánia Palotában. A június 7-i eseményen a szaktárcához közel álló cégek, így a HM Currus Rt. mellett különböző, kisebb-nagyobb cégek is megjelentek. Az állásbörzén a ,,Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért\" Közhasznú Alapítvány munkatársai is részt vettek.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.