2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

E hét szakszervezeti eseményei

Hosz  |  2005. 06. 13., 10:33

Június 13-án az MH ÖLTP-nél egyeztet a Hosz elnöke, főitkára ás logisztikai haderőnemi képviselője a szakszervezet központi irodájának elhelyezési feltételeinek és berendezési tárgyainak korszerűsítése ügyében. Ugyanezen a napon dr. Szenes Zoltán, a HOMNYP ügyvezető igazgatója lesz a Hosz elnökének vendége. A megbeszélés tárgya a nyugdíjpénztár és a bevezetendő választható illetményen kívüli juttatási rendszer lesz. Június 16-án HM lakásbizottsági ülésen vesz részt a Hosz képviselője. A központi iroda és a Hosz vezetőinek tevékenységét a jövő heti elnökségi, HÉF, HM kabinet és katonanői szekcióülésekre történő felkészülés határozza meg.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.