2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Pályázati eredmények

Hosz  |  2005. 06. 20., 17:17

A Hosz elnöksége június 20-i ülésén döntött a gyereküdültetésre, illetve a szakszervezeti rendezvényekre, családi napokra kiírt pályázatokról. A meghatározott határidőig összesen 7 pályázat érkezett, ezeket az elnökség elfogadta, és valamennyit nyertesnek hirdette...  

Támogatást nyert a gyermeküdültetés kategóriában: ,,Belső-Somogy Megyei Gyermektábor" Alapítvány.

Szakszervezeti rendezvények, családi nap kategóriában: Pápa, Bázisrepülőtér Hosz alapszervezet, a Hosz Veszprém Megyei Nyugállományú alapszervezete, a Hosz szentesi alapszervezete, a Hosz Békés Megyei Nyugállományú alapszervezete, a Hosz tatai alapszervezete, valamint a Hosz veszprémi ,,Radar" alapszervezete.

A támogatás mértékéről, illetve a pályázati anyagok esetleges hiányosságainak pótlásáról dr. Ujfaludi Zoltán kelet-magyarországi területi ügyvivő (70-334- 9784) ad részletes felvilágosítást.   

A Hosz elnöksége gratulál minden nyertesnek! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.