2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Bemutatkozó látogatás a személyzeti főosztályvezetőnél

Hosz  |  2005. 06. 22., 15:55

Valamennyi haderőnemi parancsnoknál járt már bemutatkozó látogatáson a Honvédszakszervezet elnöke. Június 21-én a HM személyzeti főosztályvezetője is fogadta a katona-szakszervezet elnökét és a közigazgatási- és intézményi képviselet vezetőjét... 

A bemutatkozó látogatáson Mészáros Géza Hosz elnök és Kocsor Sándor elnökségi tag tájékoztatta Kovács Zoltán dandártábornokot a szakszervezet életében bekövetkezett változásokról, az aktuális érdekvédelmi, érdekképviseleti eseményekről. A tárgyaló felek hamarosan együttmüködési megállapodást kötnek, melyben a mindennapos kontaktus részleteire is kitérnek majd. A személyzeti főosztályvezető Ocsovai János ezredest jelölte ki kapcsolattartó személynek. Kovács Zoltán dandártábornok a Hosz jövőbeni konferenciáin történő aktív közremüködés érdekében felajánlotta szakértő munkatársai segítségét.    

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.