2024. 02. 29. csütörtök
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Miss Uniformis

Hosz  |  2005. 06. 30., 20:54

Két honvédlány vezette fel a „mezönyt” az egyenruhában dolgozó hölgyek elsö szépségversenyén június közepén, a Stefánia Palotában. Tizenöt hölgy, tizenöt vágy, remény és – mily szokatlan hasonló produkcióknál – az eredményhirdetés után csupa boldog, elégedett arc. Megkönnyebbülés, mosoly és búcsú a színpadtól, hiszen a fiatalasszonyok, lányok számára a jövöben sem a kifutók világa, a rivaldafény jelenti majd a megélhetési lehetöséget. Kaland volt ez, egyfajta kihívás, vagy inkább játék, ahol – mint az olimpián – már a részvétel is gyözelemmel ér fel. Diadallal, hiszen le kellett küzdeni a gátlásokat, a színpadi mozgás rutinjának hiányát. S hogy ez sikerülhetett, abban nagy szerepe volt a rutinos rendezönek, a népszerû elöadómûvésznek és ezúttal mûsorvezetöként is kiválóan helytálló Komáromi Istvánnak.Katonák, rendörök és más, munkahelyükön egyenruhában dolgozó hölgyek ezen a napon bikiniben és estélyiben is megmutatták bájaikat, s a közönség soraiból idöröl idöre felhangzó ováció azt is jelezte, hogy népes drukkersereg óhajtotta sikereiket. S a barátnök, kollégák, akik szinte parancsba adták legbájosabb munkatársaiknak: ezen a versenyen indulnod kell!Így volt ezzel Lendvai Bettina egészségügyi tiszthelyettes is: fönöke „utasítására” küldte el egész alakos fotóját a rendezöknek, hogy azután a két selejtezö alapján a legszebbek között léphessen színpadra.– Boldog és elégedett vagyok az ötödik helyezéssel, s ez az eredmény talán majd az önbizalmamat is növeli. Diplomás ápolónö vagyok, s immár négy éve a Haditechnikai Ellátó Központ szakaszisztenseként dolgozom a honvédségnél. Élettársam és hétéves kisfiam szorított értem, ahogy én is Vaszily Judit kolléganönkért, aki ugyancsak sikeresen szerepelt ezen a versenyen. Megpróbáltam, érdekesnek találtam – ám ezennel lezártnak is tekintem életemnek ezt a szakaszát.

Az eredményhirdetés után számtalan szponzori díj talált szépséges gazdájára, s hogy a szervezök valóban kitûnö munkát végeztek, azt a színvonalas program és a verseny végén felcsattanó vastaps is bizonyította.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.