2024. 06. 25. kedd
Vilmos
: 395 Ft   : 368 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Miss Uniformis

Hosz  |  2005. 06. 30., 20:54

Két honvédlány vezette fel a „mezönyt” az egyenruhában dolgozó hölgyek elsö szépségversenyén június közepén, a Stefánia Palotában. Tizenöt hölgy, tizenöt vágy, remény és – mily szokatlan hasonló produkcióknál – az eredményhirdetés után csupa boldog, elégedett arc. Megkönnyebbülés, mosoly és búcsú a színpadtól, hiszen a fiatalasszonyok, lányok számára a jövöben sem a kifutók világa, a rivaldafény jelenti majd a megélhetési lehetöséget. Kaland volt ez, egyfajta kihívás, vagy inkább játék, ahol – mint az olimpián – már a részvétel is gyözelemmel ér fel. Diadallal, hiszen le kellett küzdeni a gátlásokat, a színpadi mozgás rutinjának hiányát. S hogy ez sikerülhetett, abban nagy szerepe volt a rutinos rendezönek, a népszerû elöadómûvésznek és ezúttal mûsorvezetöként is kiválóan helytálló Komáromi Istvánnak.Katonák, rendörök és más, munkahelyükön egyenruhában dolgozó hölgyek ezen a napon bikiniben és estélyiben is megmutatták bájaikat, s a közönség soraiból idöröl idöre felhangzó ováció azt is jelezte, hogy népes drukkersereg óhajtotta sikereiket. S a barátnök, kollégák, akik szinte parancsba adták legbájosabb munkatársaiknak: ezen a versenyen indulnod kell!Így volt ezzel Lendvai Bettina egészségügyi tiszthelyettes is: fönöke „utasítására” küldte el egész alakos fotóját a rendezöknek, hogy azután a két selejtezö alapján a legszebbek között léphessen színpadra.– Boldog és elégedett vagyok az ötödik helyezéssel, s ez az eredmény talán majd az önbizalmamat is növeli. Diplomás ápolónö vagyok, s immár négy éve a Haditechnikai Ellátó Központ szakaszisztenseként dolgozom a honvédségnél. Élettársam és hétéves kisfiam szorított értem, ahogy én is Vaszily Judit kolléganönkért, aki ugyancsak sikeresen szerepelt ezen a versenyen. Megpróbáltam, érdekesnek találtam – ám ezennel lezártnak is tekintem életemnek ezt a szakaszát.

Az eredményhirdetés után számtalan szponzori díj talált szépséges gazdájára, s hogy a szervezök valóban kitûnö munkát végeztek, azt a színvonalas program és a verseny végén felcsattanó vastaps is bizonyította.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Az esős tavasz után végre itt a nyár, vele együtt a vakáció és a várva várt nyaralások időszaka is. Ha külföldi kikapcsolódásra vágyunk, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről 130 városba juthatunk el átszállás nélkül.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.