2023. 06. 02. péntek
Anita, Kármen
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Miss Uniformis

Hosz  |  2005. 06. 30., 20:54

Két honvédlány vezette fel a „mezönyt” az egyenruhában dolgozó hölgyek elsö szépségversenyén június közepén, a Stefánia Palotában. Tizenöt hölgy, tizenöt vágy, remény és – mily szokatlan hasonló produkcióknál – az eredményhirdetés után csupa boldog, elégedett arc. Megkönnyebbülés, mosoly és búcsú a színpadtól, hiszen a fiatalasszonyok, lányok számára a jövöben sem a kifutók világa, a rivaldafény jelenti majd a megélhetési lehetöséget. Kaland volt ez, egyfajta kihívás, vagy inkább játék, ahol – mint az olimpián – már a részvétel is gyözelemmel ér fel. Diadallal, hiszen le kellett küzdeni a gátlásokat, a színpadi mozgás rutinjának hiányát. S hogy ez sikerülhetett, abban nagy szerepe volt a rutinos rendezönek, a népszerû elöadómûvésznek és ezúttal mûsorvezetöként is kiválóan helytálló Komáromi Istvánnak.Katonák, rendörök és más, munkahelyükön egyenruhában dolgozó hölgyek ezen a napon bikiniben és estélyiben is megmutatták bájaikat, s a közönség soraiból idöröl idöre felhangzó ováció azt is jelezte, hogy népes drukkersereg óhajtotta sikereiket. S a barátnök, kollégák, akik szinte parancsba adták legbájosabb munkatársaiknak: ezen a versenyen indulnod kell!Így volt ezzel Lendvai Bettina egészségügyi tiszthelyettes is: fönöke „utasítására” küldte el egész alakos fotóját a rendezöknek, hogy azután a két selejtezö alapján a legszebbek között léphessen színpadra.– Boldog és elégedett vagyok az ötödik helyezéssel, s ez az eredmény talán majd az önbizalmamat is növeli. Diplomás ápolónö vagyok, s immár négy éve a Haditechnikai Ellátó Központ szakaszisztenseként dolgozom a honvédségnél. Élettársam és hétéves kisfiam szorított értem, ahogy én is Vaszily Judit kolléganönkért, aki ugyancsak sikeresen szerepelt ezen a versenyen. Megpróbáltam, érdekesnek találtam – ám ezennel lezártnak is tekintem életemnek ezt a szakaszát.

Az eredményhirdetés után számtalan szponzori díj talált szépséges gazdájára, s hogy a szervezök valóban kitûnö munkát végeztek, azt a színvonalas program és a verseny végén felcsattanó vastaps is bizonyította.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.
2023-01-31 14:08:05
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány 2021. évi projekt keretében az alapítvány működési költségeinek támogatása és szakmai programjai (tanácsadás, szakmai jogi tájékoztatások) valósulhattak meg.

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

1942 tavaszán, a megtépázott amerikai USS Houston és az ausztrál HMAS Perth cirkálók, a Jáva-tengeren előző nap vívott tengeri csata túlélőiként, a Jáva és Szumátra között húzódó Szunda-szoroson át próbáltak egérutat nyerni a megállíthatatlanul előrenyomuló japánok elől. Nem jártak sikerrel és sorsukat sokáig homály fedte.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.