2023. 12. 04. hétfő
Barbara, Borbála
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aláírt megállapodás

Hosz  |  2005. 07. 07., 13:10

A \"Honvéd\" Önkéntes- és Magánnyugdíjpénztár (HOMNYP) részéről dr. Szenes Zoltán, a Honvédszakszervezet (Hosz) részéről pedig Mészáros Géza írta alá a két szervezet közötti együttműködési megállapodást. A HOMNYP ügyvezető igazgatója és a Hosz elnöke a - július 8-i - ceremónia után egyetértően jelentette ki, hogy a szervezetek közötti együttműködésben még nagyon sok kihasználatlan lehetőség rejlik...    

A HOMNYP és a Hosz - többek között - a propaganda terén is együtt fog müködni. A Pénztár a közeli jövőben már a Hosz lapjában, az Egység újságban is rendszeresen meg fog jelenni: több ismeretterjesztő anyag, PR cikk, beszámoló és hirdetés is foglalkozik majd a csaknem 60 ezres Pénztár mindennapjaival.

Az együttmüködés részleteit és a dr. Szenes Zoltán ügyvezető igazgatóval készített interjút az Egység augusztusi számában olvashatják el - a szerk.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.