2024. 04. 22. hétfő
Csilla, Noémi
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi juliális Szentesen

Hosz  |  2005. 07. 10., 10:42

A meteorológia szerint - július 9-ére - esőt, rossz időt vártak Pálmonostora térségében. A Hosz szentesi alapszervezetének vezetői rosszul aludtak nyolcadika éjjelén, hiszen másnap nagyszabású családi napot szerveztek a pálmonostori Szalkai vendégháznál. A szentesiek valószínűleg Fortuna kegyeltjei, mert a rendezvény reggelén már a felhők sem fenyegettek csapadékkal a résztvevőket, így a juliális első programja, a horgászverseny zavartalanul megkezdődhetett...

A szépszámú elszánt horgász már hét órakor bedobhatta horgait a Pálmonostori Horgászegyesület tavába.  Időközben a látványosan feldíszített Szalkai Vendégházban is egyre többen regisztráltak Forján Sándor János alapszervezeti vezető-helyettesnél, a rendezvény fő szervezőjénél. Elkezdődött a III. juliális. A több mint 150 résztvevő jobbnál jobb programokban vehetett részt. A horgászaton kívül lovaskocsikázás, lovaglás, paintball, gyermekjátszó sarok, ügyességi verseny, sajtkóstolás és sportolási lehetőség várta a vendégeket.

A rendezvényre kilátogatott a „Honvéd” Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár képviseletében Kepics György, aki tájékoztatta a vendégsereget a pénztár nyújtotta lehetőségekről, emellett kiállított az Intereurópa Bank is.

A családi napon részt vett Kovács István dandártábornok, a szentesi MH II. Rákóczi Ferenc Müszaki Dandár parancsnoka, dr. Ujfaludi Zoltán a Hosz kelet-magyarországi területi ügyvivője, Jáger Tibor a Hosz nyugat-magyarországi területi ügyvivője, valamint Bali János és László Imre, ellenőrző bizottsági tagok is.

Pontban délben felszolgálták az isteni marhalábszár pörköltet, és végszóra - a tiszthelyettesi avatásról is - megérkezett Mészáros Géza Hosz elnök is.

A finom ebéd utáni szieszta alatt Mészáros Géza átadta a különböző versenyek helyezettjeinek, valamint az alapszervezet hős életmentője (http://www.hsz.hu/rovatok/ujsag/ujsag/2005juni/ujsag6/), Pölös Csaba részére is az ajándékokat. A különböző gyermekrajzok is elismerést arattak, minden alkotást játékokkal, édességgel honorált Forján Sándor János. Az ajándékozást dr. Ujfaludi Zoltán kelet-magyarországi területi ügyvivő zárta, aki az alapszervezet részére adott át értékes ajándékot.

Délután sem maradtak üresek a gyomrok, kemencében sült lángos enyhítette az esetleges éhséget, bár a pörkölt is bőséges volt és a rendezők az étkezések között is állandóan finomságokat tettek az asztalokra.

A családi nap délután ötkor ért véget. Forján Sándor fellélegezhetett, mert a vendégek egyöntetüen azt nyilatkozták, hogy nagyszerüen érezték magukat.

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.