2024. 06. 25. kedd
Vilmos
: 395 Ft   : 368 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi horgászverseny a Karszt-tónál

Hosz  |  2005. 07. 27., 11:23

Immár 12. alkalommal került megrendezésre a családi horgászverseny az MH Bakony Harckiképző Központ törzsfőnöke, Debreczeni Dániel alezredes szervezésében, a Honvédszakszervezet, a ,,Honvéd\" Nyugdíjpénztár és több más civil szervezet támogatásával. A festői környezet és a kellemes kikapcsolódás minden évben egyre több családot vonz a Karszt-tóhoz. Így volt ez most - július 23-án - is, amikor még a reggeli mostoha időjárás sem rémisztette el a kilátogatók kedvét, hiszen 130 versenyző és szurkoló érkezett a vihar ellenére, 56-an pedig még eredményesen is versengtek a különböző kategóriákban...

Ebédidőre elkészült az ízletes babgulyás, valamint a Nap is kisütött, így hát nem állt semmi sem a délutáni vidám családi vetélkedők útjába. A csapatok a müveltségi vetélkedőn túl fizikai és ügyességi játékokban mérhették össze tudásukat. Természetesen a legjobbak értékes ajándékokat nyertek, de senki sem távozott üres kézzel, estére megérkezett a meglepetés pizza is. Mindenki kellemesen elfáradva, teli gyomorral térhetett haza, egy kiválóan eltöltött nap után.

 

EREDMÉNYEK:

Horgászverseny:

 

Felnőtt férfi kategória:                 Felnőtt női kategória:              

I.  Nyevrikel Ferenc                      I. Debreczeni Katalin

II. Kovács Sándor                         II. Vargáné Kárász Judit

III. Sobor Zoltán                            III. Némethné Cserna Tünde

 

Ifjúsági kategória:                        Gyermek kategória:

I. ifj. Debreczeni Dániel               I. Szabó Dóra

II. Tóth Edit                                    II. Lábas Bence Botond

 

Családi vetélkedő

I. Nyevrikel család

II. Harangodi család

III. Susztek család

 

Az MH Bakony Harckiképző Központ, a Honvédszakszervezet és a ,,Honvéd" Nyugdíjpénztár mellett több helyi szponzor is támogatta a sikeres rendezvényt. 

 

Marics Ildikó hadnagy, Holy Csaba főtörzsőrmester

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Az esős tavasz után végre itt a nyár, vele együtt a vakáció és a várva várt nyaralások időszaka is. Ha külföldi kikapcsolódásra vágyunk, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről 130 városba juthatunk el átszállás nélkül.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.