2023. 06. 03. szombat
Klotild
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi horgászverseny a Karszt-tónál

Hosz  |  2005. 07. 27., 11:23

Immár 12. alkalommal került megrendezésre a családi horgászverseny az MH Bakony Harckiképző Központ törzsfőnöke, Debreczeni Dániel alezredes szervezésében, a Honvédszakszervezet, a ,,Honvéd\" Nyugdíjpénztár és több más civil szervezet támogatásával. A festői környezet és a kellemes kikapcsolódás minden évben egyre több családot vonz a Karszt-tóhoz. Így volt ez most - július 23-án - is, amikor még a reggeli mostoha időjárás sem rémisztette el a kilátogatók kedvét, hiszen 130 versenyző és szurkoló érkezett a vihar ellenére, 56-an pedig még eredményesen is versengtek a különböző kategóriákban...

Ebédidőre elkészült az ízletes babgulyás, valamint a Nap is kisütött, így hát nem állt semmi sem a délutáni vidám családi vetélkedők útjába. A csapatok a müveltségi vetélkedőn túl fizikai és ügyességi játékokban mérhették össze tudásukat. Természetesen a legjobbak értékes ajándékokat nyertek, de senki sem távozott üres kézzel, estére megérkezett a meglepetés pizza is. Mindenki kellemesen elfáradva, teli gyomorral térhetett haza, egy kiválóan eltöltött nap után.

 

EREDMÉNYEK:

Horgászverseny:

 

Felnőtt férfi kategória:                 Felnőtt női kategória:              

I.  Nyevrikel Ferenc                      I. Debreczeni Katalin

II. Kovács Sándor                         II. Vargáné Kárász Judit

III. Sobor Zoltán                            III. Némethné Cserna Tünde

 

Ifjúsági kategória:                        Gyermek kategória:

I. ifj. Debreczeni Dániel               I. Szabó Dóra

II. Tóth Edit                                    II. Lábas Bence Botond

 

Családi vetélkedő

I. Nyevrikel család

II. Harangodi család

III. Susztek család

 

Az MH Bakony Harckiképző Központ, a Honvédszakszervezet és a ,,Honvéd" Nyugdíjpénztár mellett több helyi szponzor is támogatta a sikeres rendezvényt. 

 

Marics Ildikó hadnagy, Holy Csaba főtörzsőrmester

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.
2023-01-31 14:08:05
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány 2021. évi projekt keretében az alapítvány működési költségeinek támogatása és szakmai programjai (tanácsadás, szakmai jogi tájékoztatások) valósulhattak meg.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.