2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi horgászverseny a Karszt-tónál

Hosz  |  2005. 07. 27., 11:23

Immár 12. alkalommal került megrendezésre a családi horgászverseny az MH Bakony Harckiképző Központ törzsfőnöke, Debreczeni Dániel alezredes szervezésében, a Honvédszakszervezet, a ,,Honvéd\" Nyugdíjpénztár és több más civil szervezet támogatásával. A festői környezet és a kellemes kikapcsolódás minden évben egyre több családot vonz a Karszt-tóhoz. Így volt ez most - július 23-án - is, amikor még a reggeli mostoha időjárás sem rémisztette el a kilátogatók kedvét, hiszen 130 versenyző és szurkoló érkezett a vihar ellenére, 56-an pedig még eredményesen is versengtek a különböző kategóriákban...

Ebédidőre elkészült az ízletes babgulyás, valamint a Nap is kisütött, így hát nem állt semmi sem a délutáni vidám családi vetélkedők útjába. A csapatok a müveltségi vetélkedőn túl fizikai és ügyességi játékokban mérhették össze tudásukat. Természetesen a legjobbak értékes ajándékokat nyertek, de senki sem távozott üres kézzel, estére megérkezett a meglepetés pizza is. Mindenki kellemesen elfáradva, teli gyomorral térhetett haza, egy kiválóan eltöltött nap után.

 

EREDMÉNYEK:

Horgászverseny:

 

Felnőtt férfi kategória:                 Felnőtt női kategória:              

I.  Nyevrikel Ferenc                      I. Debreczeni Katalin

II. Kovács Sándor                         II. Vargáné Kárász Judit

III. Sobor Zoltán                            III. Némethné Cserna Tünde

 

Ifjúsági kategória:                        Gyermek kategória:

I. ifj. Debreczeni Dániel               I. Szabó Dóra

II. Tóth Edit                                    II. Lábas Bence Botond

 

Családi vetélkedő

I. Nyevrikel család

II. Harangodi család

III. Susztek család

 

Az MH Bakony Harckiképző Központ, a Honvédszakszervezet és a ,,Honvéd" Nyugdíjpénztár mellett több helyi szponzor is támogatta a sikeres rendezvényt. 

 

Marics Ildikó hadnagy, Holy Csaba főtörzsőrmester

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.