2024. 02. 25.
Géza
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi horgászverseny a Karszt-tónál

Hosz  |  2005. 07. 27., 11:23

Immár 12. alkalommal került megrendezésre a családi horgászverseny az MH Bakony Harckiképző Központ törzsfőnöke, Debreczeni Dániel alezredes szervezésében, a Honvédszakszervezet, a ,,Honvéd\" Nyugdíjpénztár és több más civil szervezet támogatásával. A festői környezet és a kellemes kikapcsolódás minden évben egyre több családot vonz a Karszt-tóhoz. Így volt ez most - július 23-án - is, amikor még a reggeli mostoha időjárás sem rémisztette el a kilátogatók kedvét, hiszen 130 versenyző és szurkoló érkezett a vihar ellenére, 56-an pedig még eredményesen is versengtek a különböző kategóriákban...

Ebédidőre elkészült az ízletes babgulyás, valamint a Nap is kisütött, így hát nem állt semmi sem a délutáni vidám családi vetélkedők útjába. A csapatok a müveltségi vetélkedőn túl fizikai és ügyességi játékokban mérhették össze tudásukat. Természetesen a legjobbak értékes ajándékokat nyertek, de senki sem távozott üres kézzel, estére megérkezett a meglepetés pizza is. Mindenki kellemesen elfáradva, teli gyomorral térhetett haza, egy kiválóan eltöltött nap után.

 

EREDMÉNYEK:

Horgászverseny:

 

Felnőtt férfi kategória:                 Felnőtt női kategória:              

I.  Nyevrikel Ferenc                      I. Debreczeni Katalin

II. Kovács Sándor                         II. Vargáné Kárász Judit

III. Sobor Zoltán                            III. Némethné Cserna Tünde

 

Ifjúsági kategória:                        Gyermek kategória:

I. ifj. Debreczeni Dániel               I. Szabó Dóra

II. Tóth Edit                                    II. Lábas Bence Botond

 

Családi vetélkedő

I. Nyevrikel család

II. Harangodi család

III. Susztek család

 

Az MH Bakony Harckiképző Központ, a Honvédszakszervezet és a ,,Honvéd" Nyugdíjpénztár mellett több helyi szponzor is támogatta a sikeres rendezvényt. 

 

Marics Ildikó hadnagy, Holy Csaba főtörzsőrmester

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.