2023. 06. 06. kedd
Cintia, Norbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Szentesen

Hosz  |  2005. 08. 02., 18:36

A szépszámú elszánt horgász már hét órakor bedobhatta horgait a Pálmonostori Horgászegyesület  tavába, míg a többi résztvevö jobbnál jobb programokon szórakozhatott. A horgászaton kívül lovaskocsikázás, lovaglás, paintball, gyermekjátszó sarok, ügyességi verseny, sajtkóstolás és sportolási lehetöség várta a vendégeket. A rendezvényre kilátogatott a „Honvéd” Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár képviseletében Kepics György, aki tájékoztatta a vendégsereget a pénztár nyújtotta lehetöségekröl, emellett kiállított az Inter-Európa Bank is. A családi napon részt vett Kovács István dandártábornok, a szentesi MH II. Rákóczi Ferenc Mûszaki Dandár parancsnoka, dr. Ujfaludi Zoltán, a Hosz Kelet-, Jáger Tibor, a Hosz Nyugat-magyarországi területi ügyvivöje, valamint Bali János és László Imre, ellenörzö bizottsági tagok is. Pontban délben felszolgálták az isteni marhalábszár pörköltet, és végszóra – a tiszthelyettesi avatásról – megérkezett Mészáros Géza Hosz elnök is. A finom ebéd utáni szieszta alatt Mészáros Géza átadta a különbözö versenyek helyezettjeinek, valamint az alapszervezet hös életmentöje (http://www.hsz.hu/rovatok/ujsag/ujsag/2005juni/

ujsag6/), Pölös Csaba részére is az ajándékokat. A különbözö gyermekrajzok is elismerést arattak, minden alkotást játékokkal, édességgel honorált Forján Sándor János, majd Ujfaludi Zoltán nyújtott át az alapszervezetnek értékes ajándékot. Délután sem maradtak üresek a gyomrok, kemencében sült lángos enyhítette az esetleges éhséget, bár a pörkölt is böséges volt és a rendezök az étkezések között is állandóan finomságokat tettek az asztalokra. Forján Sándor fellélegezhetett, mert a vendégek egyöntetûen azt nyilatkozták, hogy nagyszerûen érezték magukat.

druz

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.
2023-01-31 14:08:05
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány 2021. évi projekt keretében az alapítvány működési költségeinek támogatása és szakmai programjai (tanácsadás, szakmai jogi tájékoztatások) valósulhattak meg.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.