2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Szentesen

Hosz  |  2005. 08. 02., 18:36

A szépszámú elszánt horgász már hét órakor bedobhatta horgait a Pálmonostori Horgászegyesület  tavába, míg a többi résztvevö jobbnál jobb programokon szórakozhatott. A horgászaton kívül lovaskocsikázás, lovaglás, paintball, gyermekjátszó sarok, ügyességi verseny, sajtkóstolás és sportolási lehetöség várta a vendégeket. A rendezvényre kilátogatott a „Honvéd” Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár képviseletében Kepics György, aki tájékoztatta a vendégsereget a pénztár nyújtotta lehetöségekröl, emellett kiállított az Inter-Európa Bank is. A családi napon részt vett Kovács István dandártábornok, a szentesi MH II. Rákóczi Ferenc Mûszaki Dandár parancsnoka, dr. Ujfaludi Zoltán, a Hosz Kelet-, Jáger Tibor, a Hosz Nyugat-magyarországi területi ügyvivöje, valamint Bali János és László Imre, ellenörzö bizottsági tagok is. Pontban délben felszolgálták az isteni marhalábszár pörköltet, és végszóra – a tiszthelyettesi avatásról – megérkezett Mészáros Géza Hosz elnök is. A finom ebéd utáni szieszta alatt Mészáros Géza átadta a különbözö versenyek helyezettjeinek, valamint az alapszervezet hös életmentöje (http://www.hsz.hu/rovatok/ujsag/ujsag/2005juni/

ujsag6/), Pölös Csaba részére is az ajándékokat. A különbözö gyermekrajzok is elismerést arattak, minden alkotást játékokkal, édességgel honorált Forján Sándor János, majd Ujfaludi Zoltán nyújtott át az alapszervezetnek értékes ajándékot. Délután sem maradtak üresek a gyomrok, kemencében sült lángos enyhítette az esetleges éhséget, bár a pörkölt is böséges volt és a rendezök az étkezések között is állandóan finomságokat tettek az asztalokra. Forján Sándor fellélegezhetett, mert a vendégek egyöntetûen azt nyilatkozták, hogy nagyszerûen érezték magukat.

druz

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.