2024. 04. 18. csütörtök
Andrea, Ilma
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Szentesen

Hosz  |  2005. 08. 02., 18:36

A szépszámú elszánt horgász már hét órakor bedobhatta horgait a Pálmonostori Horgászegyesület  tavába, míg a többi résztvevö jobbnál jobb programokon szórakozhatott. A horgászaton kívül lovaskocsikázás, lovaglás, paintball, gyermekjátszó sarok, ügyességi verseny, sajtkóstolás és sportolási lehetöség várta a vendégeket. A rendezvényre kilátogatott a „Honvéd” Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár képviseletében Kepics György, aki tájékoztatta a vendégsereget a pénztár nyújtotta lehetöségekröl, emellett kiállított az Inter-Európa Bank is. A családi napon részt vett Kovács István dandártábornok, a szentesi MH II. Rákóczi Ferenc Mûszaki Dandár parancsnoka, dr. Ujfaludi Zoltán, a Hosz Kelet-, Jáger Tibor, a Hosz Nyugat-magyarországi területi ügyvivöje, valamint Bali János és László Imre, ellenörzö bizottsági tagok is. Pontban délben felszolgálták az isteni marhalábszár pörköltet, és végszóra – a tiszthelyettesi avatásról – megérkezett Mészáros Géza Hosz elnök is. A finom ebéd utáni szieszta alatt Mészáros Géza átadta a különbözö versenyek helyezettjeinek, valamint az alapszervezet hös életmentöje (http://www.hsz.hu/rovatok/ujsag/ujsag/2005juni/

ujsag6/), Pölös Csaba részére is az ajándékokat. A különbözö gyermekrajzok is elismerést arattak, minden alkotást játékokkal, édességgel honorált Forján Sándor János, majd Ujfaludi Zoltán nyújtott át az alapszervezetnek értékes ajándékot. Délután sem maradtak üresek a gyomrok, kemencében sült lángos enyhítette az esetleges éhséget, bár a pörkölt is böséges volt és a rendezök az étkezések között is állandóan finomságokat tettek az asztalokra. Forján Sándor fellélegezhetett, mert a vendégek egyöntetûen azt nyilatkozták, hogy nagyszerûen érezték magukat.

druz

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.