2023. 06. 06. kedd
Cintia, Norbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Idén is siker volt az Aquaréna

Hosz  |  2005. 08. 02., 18:38

Már-már hagyomány, hogy nyár közepén a mogyoródi Aquarénába invitálja tagjait és azok hozzátartozóit a Honvédszakszervezet és az ,,Egység 2002” Kft. A július 16-i rendezvényen immáron másodszor kedvezett az idöjárás: a derült, napos égbolt alatt - hetvennyolc alapszervezettöl és mintegy negyven helyörségböl - több mint kétezerötszáz szakszervezeti és családtag szórakozhatott az élményparkban.

A több tucat autóbuszt kedvezménnyel, illetve a parancsnokoknak köszönhetöen térítésmentesen vehették igénybe a családi nap résztvevöi. A számtalan csúszda, élménymedence, vízi-torna látogatásában megéhezett látogató jelképes összegért, száz forintért kapott finom ebédet.

A rendezvényt egyébként kitûnöen lebonyolító Honvédszakszer-vezet, az ,,Egység 2002” Kft segítségével hat mázsa negyven kiló marhahúst, hat mázsa burgonyát, három mázsa nyolcvan kiló kenyeret, három mázsa hetvenöt kiló vegyes savanyúságot biztosított a lakomához – mondta a kft. ügyvezetöje, Sárkány Ferenc.

A Hosz elnökségi tagja, Besenyei Csaba az étkeztetés föszervezöjeként elmondta, hogy a finom ebédet – már hagyományosan – a káli alakulat huszonöt aktivistája, a helybéli Hosz-tagok segítségével, az alakulat parancsnokának hozzá-járulásával és Somodi Lajosné, Zsuzsika föszakács vezetésével fözte.

– Reményeink szerint a rendezvény egymás jobb megismerését, a családi és emberi kapcsolatok javulását, a közösségi élet jobbítását szolgálta – nyilatkozta a rendezvényt összegzö Mészáros Géza. A Honvédszakszer-vezet elnöke azt is hozzátette, hogy ezzel a rendezvénnyel nyitotta meg a Hosz a katonai érdekvédelem tizenöt éves meg-alakulásának megemlékezéseit. A Hosz legközelebb szeptember 10-én, a szakszervezet megalakulásának évfordulóján – a budapesti Zách utcai objektumban – tart családi napot.

Nagy Zsolt örnagy Veszprémböl, a Légierö Parancsnokságról érkezett családjával – Jól éreztük magunkat, már másodszor vagyunk itt, különösen az teszi értékessé az itt eltöltött néhány órát, hogy hamarosan hathónapos külföldi szolgálatomat kezdem meg Afganisztánban.

A rendezvény végén az Aquarena ügyvezetöje elismerését fejezte ki a szakszervezet és az ,,Egység 2002” Kft. vezetöjének a kiemelkedö szervezésért és lebonyolításért.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.
2023-01-31 14:08:05
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány 2021. évi projekt keretében az alapítvány működési költségeinek támogatása és szakmai programjai (tanácsadás, szakmai jogi tájékoztatások) valósulhattak meg.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.