2024. 04. 24. szerda
György
: 394 Ft   : 368 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Idén is siker volt az Aquaréna

Hosz  |  2005. 08. 02., 18:38

Már-már hagyomány, hogy nyár közepén a mogyoródi Aquarénába invitálja tagjait és azok hozzátartozóit a Honvédszakszervezet és az ,,Egység 2002” Kft. A július 16-i rendezvényen immáron másodszor kedvezett az idöjárás: a derült, napos égbolt alatt - hetvennyolc alapszervezettöl és mintegy negyven helyörségböl - több mint kétezerötszáz szakszervezeti és családtag szórakozhatott az élményparkban.

A több tucat autóbuszt kedvezménnyel, illetve a parancsnokoknak köszönhetöen térítésmentesen vehették igénybe a családi nap résztvevöi. A számtalan csúszda, élménymedence, vízi-torna látogatásában megéhezett látogató jelképes összegért, száz forintért kapott finom ebédet.

A rendezvényt egyébként kitûnöen lebonyolító Honvédszakszer-vezet, az ,,Egység 2002” Kft segítségével hat mázsa negyven kiló marhahúst, hat mázsa burgonyát, három mázsa nyolcvan kiló kenyeret, három mázsa hetvenöt kiló vegyes savanyúságot biztosított a lakomához – mondta a kft. ügyvezetöje, Sárkány Ferenc.

A Hosz elnökségi tagja, Besenyei Csaba az étkeztetés föszervezöjeként elmondta, hogy a finom ebédet – már hagyományosan – a káli alakulat huszonöt aktivistája, a helybéli Hosz-tagok segítségével, az alakulat parancsnokának hozzá-járulásával és Somodi Lajosné, Zsuzsika föszakács vezetésével fözte.

– Reményeink szerint a rendezvény egymás jobb megismerését, a családi és emberi kapcsolatok javulását, a közösségi élet jobbítását szolgálta – nyilatkozta a rendezvényt összegzö Mészáros Géza. A Honvédszakszer-vezet elnöke azt is hozzátette, hogy ezzel a rendezvénnyel nyitotta meg a Hosz a katonai érdekvédelem tizenöt éves meg-alakulásának megemlékezéseit. A Hosz legközelebb szeptember 10-én, a szakszervezet megalakulásának évfordulóján – a budapesti Zách utcai objektumban – tart családi napot.

Nagy Zsolt örnagy Veszprémböl, a Légierö Parancsnokságról érkezett családjával – Jól éreztük magunkat, már másodszor vagyunk itt, különösen az teszi értékessé az itt eltöltött néhány órát, hogy hamarosan hathónapos külföldi szolgálatomat kezdem meg Afganisztánban.

A rendezvény végén az Aquarena ügyvezetöje elismerését fejezte ki a szakszervezet és az ,,Egység 2002” Kft. vezetöjének a kiemelkedö szervezésért és lebonyolításért.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Májusi programajánlónkban sok repülős programot találhatnak Olvasóink, hiszen repülőnapok, családi napok, nyílt napok és egyéb rendezvények is várják a látogatókat!

  Háború Művészete magazin

Május első hetében rendezik meg a Maláj Királyi Haditengerészet napját, melyre már javában zajlik a felkészülés: a mai napi gyakorlás során, 2024. április 23-án, két forgószárnyas ütközött össze és zuhant le.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.