2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Honvédszakszervezet elnökének nyílt levele

Hosz  |  2005. 08. 10., 11:06

Mészáros Géza, a Hosz elnöke az alábbi levelet juttatta el szerkesztőségünkhöz...

Tisztelt Tagtársak, honlapolvasók!

Amikor április 9-én a Honvédszakszervezet elnökévé választottak, tisztában voltam azzal, hogy egy ilyen jelentős szakmai szervezet vezetőjeként közszereplővé válok. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy számomra leszükült az intim szféra, korábbi, személyes belső ügyeim is közérdeklődésre tarthatnak számot. Életem ilyetén alakulása sokak számára örömet jelent, másokban pedig ellenérzéseket válthat ki. Ez utóbbira volt példa az augusztus elején munkatársaimhoz eljuttatott névtelen levél. A Honvédszakszervezet vezetőségének címzett sorok kétségbe vonják életem eddigi sikereit, szakmai eredményeit, katonai előmenetelemet.

Tisztelt Olvasók!

Úgy gondolom, hogy az eddigi szakszervezeti vezetői tevékenységem, a mintegy tizenegyezer fős tagság szeretete és tisztelete, munkatársaim bizalma, valamint az általam képviselt koncepció arra kötelez, hogy a további vádaskodások elkerülése miatt, - az érdeklődöknek felajánljam – a kétségbe vont képzettségeimről szóló bizonyítványaim megtekintését.   

A tagság és a munkatársaim bizalmát élvezve továbbra is bizakodva nézek a közös jövőnk elé, azon munkálkodunk, hogy a megkezdett úton ezt követően is sikeresen haladjunk.

                           Maradok tisztelettel: Mészáros Géza, elnök

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.