2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Honvédszakszervezet elnökének nyílt levele

Hosz  |  2005. 08. 10., 11:06

Mészáros Géza, a Hosz elnöke az alábbi levelet juttatta el szerkesztőségünkhöz...

Tisztelt Tagtársak, honlapolvasók!

Amikor április 9-én a Honvédszakszervezet elnökévé választottak, tisztában voltam azzal, hogy egy ilyen jelentős szakmai szervezet vezetőjeként közszereplővé válok. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy számomra leszükült az intim szféra, korábbi, személyes belső ügyeim is közérdeklődésre tarthatnak számot. Életem ilyetén alakulása sokak számára örömet jelent, másokban pedig ellenérzéseket válthat ki. Ez utóbbira volt példa az augusztus elején munkatársaimhoz eljuttatott névtelen levél. A Honvédszakszervezet vezetőségének címzett sorok kétségbe vonják életem eddigi sikereit, szakmai eredményeit, katonai előmenetelemet.

Tisztelt Olvasók!

Úgy gondolom, hogy az eddigi szakszervezeti vezetői tevékenységem, a mintegy tizenegyezer fős tagság szeretete és tisztelete, munkatársaim bizalma, valamint az általam képviselt koncepció arra kötelez, hogy a további vádaskodások elkerülése miatt, - az érdeklődöknek felajánljam – a kétségbe vont képzettségeimről szóló bizonyítványaim megtekintését.   

A tagság és a munkatársaim bizalmát élvezve továbbra is bizakodva nézek a közös jövőnk elé, azon munkálkodunk, hogy a megkezdett úton ezt követően is sikeresen haladjunk.

                           Maradok tisztelettel: Mészáros Géza, elnök

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.