2024. 02. 27. kedd
Ákos, Bátor
: 389 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Honvédszakszervezet elnökének nyílt levele

Hosz  |  2005. 08. 10., 11:06

Mészáros Géza, a Hosz elnöke az alábbi levelet juttatta el szerkesztőségünkhöz...

Tisztelt Tagtársak, honlapolvasók!

Amikor április 9-én a Honvédszakszervezet elnökévé választottak, tisztában voltam azzal, hogy egy ilyen jelentős szakmai szervezet vezetőjeként közszereplővé válok. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy számomra leszükült az intim szféra, korábbi, személyes belső ügyeim is közérdeklődésre tarthatnak számot. Életem ilyetén alakulása sokak számára örömet jelent, másokban pedig ellenérzéseket válthat ki. Ez utóbbira volt példa az augusztus elején munkatársaimhoz eljuttatott névtelen levél. A Honvédszakszervezet vezetőségének címzett sorok kétségbe vonják életem eddigi sikereit, szakmai eredményeit, katonai előmenetelemet.

Tisztelt Olvasók!

Úgy gondolom, hogy az eddigi szakszervezeti vezetői tevékenységem, a mintegy tizenegyezer fős tagság szeretete és tisztelete, munkatársaim bizalma, valamint az általam képviselt koncepció arra kötelez, hogy a további vádaskodások elkerülése miatt, - az érdeklődöknek felajánljam – a kétségbe vont képzettségeimről szóló bizonyítványaim megtekintését.   

A tagság és a munkatársaim bizalmát élvezve továbbra is bizakodva nézek a közös jövőnk elé, azon munkálkodunk, hogy a megkezdett úton ezt követően is sikeresen haladjunk.

                           Maradok tisztelettel: Mészáros Géza, elnök

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

Széchenyi 2020 europai szociális alap.