2024. 07. 14.
Örs, Stella
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Honvédszakszervezet elnökének nyílt levele

Hosz  |  2005. 08. 10., 11:06

Mészáros Géza, a Hosz elnöke az alábbi levelet juttatta el szerkesztőségünkhöz...

Tisztelt Tagtársak, honlapolvasók!

Amikor április 9-én a Honvédszakszervezet elnökévé választottak, tisztában voltam azzal, hogy egy ilyen jelentős szakmai szervezet vezetőjeként közszereplővé válok. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy számomra leszükült az intim szféra, korábbi, személyes belső ügyeim is közérdeklődésre tarthatnak számot. Életem ilyetén alakulása sokak számára örömet jelent, másokban pedig ellenérzéseket válthat ki. Ez utóbbira volt példa az augusztus elején munkatársaimhoz eljuttatott névtelen levél. A Honvédszakszervezet vezetőségének címzett sorok kétségbe vonják életem eddigi sikereit, szakmai eredményeit, katonai előmenetelemet.

Tisztelt Olvasók!

Úgy gondolom, hogy az eddigi szakszervezeti vezetői tevékenységem, a mintegy tizenegyezer fős tagság szeretete és tisztelete, munkatársaim bizalma, valamint az általam képviselt koncepció arra kötelez, hogy a további vádaskodások elkerülése miatt, - az érdeklődöknek felajánljam – a kétségbe vont képzettségeimről szóló bizonyítványaim megtekintését.   

A tagság és a munkatársaim bizalmát élvezve továbbra is bizakodva nézek a közös jövőnk elé, azon munkálkodunk, hogy a megkezdett úton ezt követően is sikeresen haladjunk.

                           Maradok tisztelettel: Mészáros Géza, elnök

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.