2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Itt az Egység!

Hosz  |  2005. 08. 30., 16:06

Szeptember 5-én jelenik meg az Egység újság legfrissebb száma. A lapban megtalálják a felelős szerkesztő Hosz elnökével, a legaktuálisabb kérdésekről készített interjúját. Az Egység - emellett - beszámol a közelmúltban megkötött együttműködési megállapodásokról, de értesülhetnek a nyári szakszervezeti tájékoztatóról, fórumokról, konfliktus-kezelő programokról is. Alapszervezeti vezetőkről szóló sorozatunkban ez alkalommal Iváncsik Miklósról alkothatnak közelképet. Hagyományos - nyugállományú, jogi, munkavédelmi, hír - rovataink mellett a Hosz történetéről szóló sorozatunkat is megtalálhatják. A cikkeket szeptember 1-től tölthetik honlapunkról.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.