2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Konfliktuskezelés Recsken

Hosz  |  2005. 09. 02., 10:35

Recskre is eljutott az „elbocsátó szép üzenet”. Az MH HEK helyi Műszaki Harcanyagraktárát ugyanis a szervezési intézkedés szeptember elsejei kezdőnappal kivonta a hadrendből. Miután Kapi Péter őrnagy, az alakulat parancsnoka fogadta a Hosz megjelent tisztviselőit - Besenyei Csaba haderőnemi elnökségi tagot, dr. Ujfaludi Zoltán kelet-magyarországi területi ügyvivőt, és Jakubik András, logisztikai haderőnemi titkárt - a helyszínen konfliktuskezelő fórumot tartottak az érintetteknek... 

Bessenyi Csaba elnökségi tag előadásában az általános helyzetet elemezte, kitért az előttünk álló történésekre. Ezt követően dr. Ujfaludi Zoltán rövid jogi tájékoztatót tartott, majd beszélt a felszámolással kapcsolatos eljárásokról, lehetőségekről, jogokról, járandóságokról, így felvázolta a MEB által kihasználható lehetőségeket, a helyzet okozta esetleges  mentálhigiénés vonzatokat, és a Hosz által nyújtandó lehetőségeket. A tájékoztatót követően előbb plénumos, majd egyéni fórum keretében adott válaszokat a felvetett kérdésekre Jakubik András és dr. Ujfaludi Zoltán. A rendezvényt követően a helyi parancsnok megköszönte segítséget és elmondta, komolyan számít a Honvédszakszervezet támogatására a jelenlegi nehéz helyzetben.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.