2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Támogatni kell a profilbővítést

Hosz  |  2005. 09. 06., 08:33

Győrössy Ferenc vezérőrnagy, az MH szárazföldi parancsnoka és Mészáros Géza, a Hosz elnöke szeptember elsején kölcsönösen tájékoztatták egymást a szervezeteiknél zajló folyamatokról. A székesfehérvári találkozón a szárazföldi haderőnem parancsnoka - többek között - kijelentette: támogathatónak és hasznosnak tartja a Honvédszakszervezet profilbővítést célzó törekvéseit...

A Hosz elnökének kezdeményezésére lefolytatott megbeszélésen - többek között - a szárazföldi haderőnemnél lezajlott konfliktuskezelő programok eredményességéről, hasznosságáról, illetve személyügyi kérdésekről volt szó. A találkozón résztvevő Sárkány Ferenc ügyvezető rövid tájékoztatást adott az ,,Egység 20002" Kft. feladatairól, tevékenységi köréről, majd a közeljövőben - már a laktanyákban - folytatandó, a hivatásos és a szerződéses katonák érdekeit szolgáló szakszervezeti törekvésekről esett szó. Győrössy vezérőrnagy elmondta: támogathatónak és hasznosnak tartja a profilbővítést célzó - ruházati és katonai felszerelési anyagok értékesítésében való részvételi - szándékot.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.