2023. 10. 04. szerda
Ferenc
: 388 Ft   : 370 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

78 ezer LIGA tagkártya

2019. 01. 10., 13:32

Balázs Norbert, a LIGA Szakszervezetek szolgáltatási koordinátora elmondja, már 78 ezer felett van már a működő LIGA tagkártyák száma, s bár ezt a számot árnyalja az évi néhány ezres fluktuáció, a LIGA Szakszervezetek tagjai pozitívan értékelik a kártyák nyújtotta lehetőségeket.

Melyek a legfontosabb teendők számodra az év elején?

Jelenleg folyik a korábbi, kedvezményeket biztosító megállapodások felülvizsgálata, de folyamatban vannak még egyeztetések. Például 2019 évre is meghosszabbítottuk a Praktiker kedvezményeinket. Ennek értelmében minden hónap első hétvégéjén - már 4 nap - lehet a kedvezményt igénybe venni. A dátumokat megtaláljatok a szolgáltatási fül alatt.

És vannak e további tervek a 2019-es évre?

- 2019-ben is szeretnénk, hogy a tagjaink részére további kedvezményes lehetőségeket tudjunk biztosítani. Így várjuk a tagjaink ötleteit, javaslatait, hogy merre, hol kössünk kedvezményes megállapodásokat részükre. Ehhez nem kell más, csak egy név és elérhetőség. Egy nagyon jó példa erre, hogy a vidéki tagszakszervezetünk egyik tagja - "Csak megkérdezném" - elv alapján feltette a kérdést, hogy miután a jövő heti nyaralásukat egy vidéki hotelben fogják eltölteni a kicsi családjával, van-e valamilyen kedvezményünk oda, mert a kedvezményes listában nem látta a kinézett szálláshelyet. Felvettük a kapcsolatot a hotellel, és velük 10%-os kedvezményben tudtunk megállapodni szóban, amit a nyaralásuk végösszegéből jóváírtak. Természetesen azóta az írásos megállapodás is megkötetett.

- Ezek szerint a tagok is tudják alakítani a kedvezményes szolgáltatók listáját?

- Így, van. Kérem a tagszakszervezeti tagokat, nyugodtan írjanak a szolgaltatasok@liganet.hu címre, és küldjék el, hol is szeretnének nyaralni. Egy kérésem azért lenne :), legalább 1-2 hete azért szeretnénk kérni az írásos megállapodásra….

 

Forrás: www.liganet.hu

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 08. 28., 09:00
30 éves a magyar katonai felsővezető-képzés! A jubileumi év tiszteletére rendezett ünnepségre Lippai Péter dandártábornok, a Nemzeti Közszolgálat Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékánja meghív minden nyugállományú kollégát, aki az elmúlt 30 évben elvégezte a katonai felsővezető-képzést – köznapi nevén a vezérkari tanfolyamot.
2023. 09. 27., 12:32
2023.09.26-án Czövek János elnök és Bazsik István alelnök tartott tájékoztatót Kaposváron a HOSZ alapszervezeténél...
2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.

  JETfly Magazin

Újabb mérföldkövet jelentő esemény a Szlovák Légierő F-16-os beszerzési programjában: 2023. szeptember 29-én repült az első, szlovák részre készült F-16V.

  Háború Művészete magazin

Véget ért a leendő EUFOR parancsnok és törzse, valamint a magyar parancsnoki évhez kapcsolódó képességek (például támogató, tűzszerész, MEDEVAC) szakállománya részére tartott békeműveleti célfelkészítés szeptember 29-én.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.