2024. 04. 24. szerda
György
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

78 ezer LIGA tagkártya

2019. 01. 10., 13:32

Balázs Norbert, a LIGA Szakszervezetek szolgáltatási koordinátora elmondja, már 78 ezer felett van már a működő LIGA tagkártyák száma, s bár ezt a számot árnyalja az évi néhány ezres fluktuáció, a LIGA Szakszervezetek tagjai pozitívan értékelik a kártyák nyújtotta lehetőségeket.

Melyek a legfontosabb teendők számodra az év elején?

Jelenleg folyik a korábbi, kedvezményeket biztosító megállapodások felülvizsgálata, de folyamatban vannak még egyeztetések. Például 2019 évre is meghosszabbítottuk a Praktiker kedvezményeinket. Ennek értelmében minden hónap első hétvégéjén - már 4 nap - lehet a kedvezményt igénybe venni. A dátumokat megtaláljatok a szolgáltatási fül alatt.

És vannak e további tervek a 2019-es évre?

- 2019-ben is szeretnénk, hogy a tagjaink részére további kedvezményes lehetőségeket tudjunk biztosítani. Így várjuk a tagjaink ötleteit, javaslatait, hogy merre, hol kössünk kedvezményes megállapodásokat részükre. Ehhez nem kell más, csak egy név és elérhetőség. Egy nagyon jó példa erre, hogy a vidéki tagszakszervezetünk egyik tagja - "Csak megkérdezném" - elv alapján feltette a kérdést, hogy miután a jövő heti nyaralásukat egy vidéki hotelben fogják eltölteni a kicsi családjával, van-e valamilyen kedvezményünk oda, mert a kedvezményes listában nem látta a kinézett szálláshelyet. Felvettük a kapcsolatot a hotellel, és velük 10%-os kedvezményben tudtunk megállapodni szóban, amit a nyaralásuk végösszegéből jóváírtak. Természetesen azóta az írásos megállapodás is megkötetett.

- Ezek szerint a tagok is tudják alakítani a kedvezményes szolgáltatók listáját?

- Így, van. Kérem a tagszakszervezeti tagokat, nyugodtan írjanak a szolgaltatasok@liganet.hu címre, és küldjék el, hol is szeretnének nyaralni. Egy kérésem azért lenne :), legalább 1-2 hete azért szeretnénk kérni az írásos megállapodásra….

 

Forrás: www.liganet.hu

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Májusi programajánlónkban sok repülős programot találhatnak Olvasóink, hiszen repülőnapok, családi napok, nyílt napok és egyéb rendezvények is várják a látogatókat!

  Háború Művészete magazin

Május első hetében rendezik meg a Maláj Királyi Haditengerészet napját, melyre már javában zajlik a felkészülés: a mai napi gyakorlás során, 2024. április 23-án, két forgószárnyas ütközött össze és zuhant le.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.