2024. 04. 12. péntek
Gyula
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Horgászbajnokság volt Szentesen

Hosz  |  2005. 09. 28., 12:29

Szeptember 24-én horgász-bajnokságot rendezett a Szentesi II. Rákóczi Ferenc Műszaki Dandár katonái és a nyugdíjasai között a Csanyteleki horgásztónál. A meghirdetett vetélkedőre közel 20 fő jelentkezett, ezt követően csapatokat alakítottak. Kiérkezéskor zsíros kenyérrel és pálinkával kezdtek, majd rajtszámhúzás után elfoglalták a helyüket, hogy korán reggel már bedobhassák a horgászni vágyók a horgukat, így el kezdődhetett a verseny. A versenyzők személyenként 0,30. kg-tól - 3,50. kg-ig terjedő egyedsúlyban fogtak halakat. Egy-egy horgász nagyon szép halakat fogott...

Végül ponty, harcsa került a hálókba. A horgászat, délben a méréssel végződött. A csapatok, összesítve a hal mennyiségüket, egymás elé jutottak. A pontyot visszadobták a tóba, a harcsát megvásárolták, és megfőzték paprikásnak galuskával. A zsüri összesítettete az eredményeket, amíg a horgászok a megérdemelt halpaprikást jóízüen elfogyasztották. A horgász egyesület Körmendi József főtörzsőrmester segítségével, munkájával támogatta a csapatokat. A különdíjakat a Honvédszakszervezet szentesi alapszervezetének, vezetője, Fórján Sándor János zászlós biztosította. A pontok összegzése után születtek meg az eredmények: Sajnos a dandár elveszítette az első helyezésért járó vándorkupát, azt a Csanyi horgász egyesület nyerte meg. A Honvédszakszervezet külön-külön értékelte a horgász csapatok eredményét. Ezért értékes ajándékokat adott át Fórján Sándor János zászlós a versenyzőknek. Az eredmények katonák között:

1.    Helyezés: Csapat néven: HÍD-ÁSZOK

·       Bartók Gábor őrnagy

·       Pál László törzsőrmester

·       Mihály Gábor szakaszvezető

 

2.    Helyezés: Csapat néven: TENORISTÁK

·       Mezei Gábor dandártábornok

·       Rozsi Csaba törzszászlós

·       Holmán Pál zászlós

 

3. Helyezés: Csapat néven: JAVA

·       Urbán Zoltán zászlós

·       Püspöki Tivadar főtörzsőrmester

·       Erdélyi Miklós főtörzsőrmester

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.

  Háború Művészete magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.