2024. 05. 26.
Evelin, Fülöp
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tagtoborzás - Ifjú tisztek és tiszthelyettesek között

Hosz  |  2005. 09. 30., 21:39

Negyvenkét ifjú tiszt és negyvenhat, hasonlóan az idén nyáron végzett fiatal tiszthelyettes számára mutatkozott be a Honvédszakszervezet (Hosz) Várpalotán. A Bakony Harckiképzö Központ Helyörségi Mûvelödési Otthonában szeptember 6-án lebonyolított tájékoztató után ötvenketten töltötték ki a szakszervezet belépési nyilatkozatát...

 

A várpalotai szakszervezeti fórum elött Vokla János alezredesnél, a Bakony Harckiképzö Központ megbízott parancsnokánál vizitelt Mészáros Géza elnök és Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivö. A Tóth Csaba helyi Hosz alapszervezeti vezetö részvételével lezajlott megbeszélésen – többek között – a Hosz és a Magyar Honvédség szárazföldi haderöneme között fennálló aktív kapcsolatról, a szolgáltató szakszervezet által nyújtott kedvezményekröl, valamint a két szervezet elött álló legfontosabb feladatokról tárgyaltak.

 

Az ifjú tisztek és tiszthelyettesek számára szervezett mintegy négyhetes továbbképzés keretében zajlott le a Honvédszakszervezet bemutatkozása.

 

Mészáros Géza Hosz elnök – a nyolcvannyolc fiatal hivatásos katona elött – miután röviden szólt a szakszervezet jelenéröl, nemzetközi és hazai szövetségi kapcsolatairól, a Hosz szolgáltató jellegét is hangsúlyozta. Ezt követöen a katonaszakszervezetröl készült promóciós filmet vetítették le az ifjú tiszteknek, tiszthelyetteseknek. A mintegy 25 perces bemutatkozó film zajos sikert aratott a hadnagyok, örmesterek körében, majd a szolgáltatásokról esett szó bövebben. Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivö elsösorban a legnépszerûbb – Vodafone-telefonok, üdültetés, új és használtautó vásárlás – szolgáltatások igénybevételi módozatait ismertette. A tájékoztató végén – elsösorban a tagsági viszonyt és a legújabb szolgáltatásokat érintö – kérdésekre válaszoltak a Hosz tisztségviselöi. A fórum igazán sikeres volt, hiszen az alig másfél órás bemutatkozás ötvenkét tisztet és tiszthelyettest már a helyszínen meggyözött arról, hogy érdemes belépni a Hosz immár tizenegyezer föt is meghaladó táborába. A tagtoborzás sikerét emeli, hogy az ifjú hadnagyok és örmesterek között számos – már korábban belépett – szakszervezeti tag is volt.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024-05-07 13:18:55
Kedves Tagtársunk! 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának...

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.