2024. 02. 25.
Géza
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Békéscsabán ünnepeltek

Hosz  |  2005. 10. 03., 20:47

A Magyar Hovédség idén ünnepli a haderő békében és háborúban történő személyi kiegészítését végrehajtó szervezetek személyi állománya szakmaisága kezdetének 50. évfordulóját. A hagyományt teremtő rendezvényen - a Honvédelmi Miniszter intézkedése alapján - ez évben vált lehetővé első ízben, hogy a Hadkiegészítő Parancsnokságok gondoskodási körébe tartozó nyugállományú katonákat meginvitálhassa egy olyan mindenkire kiterjedő találkozóra, ami lehetőséget teremt az egymástól régen elszakadt bajtársak találkozására. Az országban számtalan helyszínen, így Békéscsabán is bensőséges ünnepségen találkoztak az egykori társak...

A szeptember 29-i békéscsabai rendezvényt megtisztelte jelenlétével Szincsák Gyula Hosz alelnök mellett Ocsovai János mérnök ezredes, a HM Személyzeti Főosztálya központi toborzó érdekvédelmi és katonai igazgatási osztályvezetője, dr. Pataki István, a Békés Megyei Közigazgatási Hivatal vezetője, valamint a megyében szolgáló fegyveres és rendvédelmi  szervezetek vezetői és a nyugdíjas parancsnokok is. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.