2024. 05. 29. szerda
Magdolna
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Recski katonák érdekében

Hosz  |  2005. 10. 13., 14:00

Október 12-én Besenyei Csaba, a Hosz logisztikai haderőnemi képviselője és dr. Ujfaludi Zoltán, kelet-magyarországi területi ügyvivő az MH Veszélyesanyagellátó Központ recski parancsnokságán járt. A tisztségviselők részt vettek a megyei munkaügyi központ által szervezett tájékoztatón, majd a szakszervezeti tagok részére tartottak fórumot...

A recski fórumon az aktuális szervezeti tevékenységről, valamint a felszámolás miatt felmerült kérdésekről volt szó. Így többek között a személyi beszélgetések lezajlásának rendjéről, a diszlokációban érintettek, illetve a pályát elhagyók jogairól, járandóságairól, illetve számos egyéni problámáról beszélgettek. A látogatás végén Kapi Péter őrnagy, bázisparancsnok, Besenyei Csaba és dr. Ujfaludi Zoltán folytattak eszmecserét a közeljövő tennivalóiról.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A hadműveleti képességek fenntartása, továbbfejlesztése érdekében a Magyar Légierő számára kiemelt jelentőségű NATO egységbe integrálva, nagy kötelékben gyakorlatozni. Rövid beszámoló az idei Lion Effort gyakorlatról.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.