2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Itt a novemberi Egység!

Hosz  |  2005. 10. 28., 15:12

Az Egység újság novemberi számában - egyebek mellett - az FRDÉSZ-Liga fúzió fontosságáról, az októberi választmányi és a Kálban megrendezett haderőnemi ülésekről, valamint az idén  ,,Szakszervezeti Munkáért\" díjat nyert aktivistákról is olvashatnak. Emellett a HÉF szolnoki üléséről, a Visegrádi Négyek wroclawi találkozójáról és a sikeres Idősek Napi Hosz rendezvényről is beszámolunk. Természetesen a jogi, a munkavédelmi és a hírrovat mellett az ,,Egység 2002\" Kft. szolgáltatásai sem maradhattak ki a lapból. Az Egység november 4-én jut el tagjainkhoz, honlapunkról  pedig október 30-tól lesznek letölthetők a megjelenő cikkek, jó olvasást!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.