2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Felejthetetlen találkozó

Hosz  |  2005. 10. 28., 18:18

Én is tagja voltam annak a 45 fös györi nyugállományú szakszervezeti csoportnak, akik résztvettünk október 5-én a Honvédszakszervezet és a nyugállományú tagozat által az Idösek Világnapjára szervezett budapesti ünnepi megemlékezésen. Csak elismeréssel és köszönettel lehet emlékezni rá, ahogy megszervezték, tartalommal megtöltötték mindannyiunk megelégedésére. Jólesö érzés volt hallani az elismerö szavakat, amik ott elhangzottak. Nem utolsó sorban azt a kedvességet, azt az együvé tartozást, amely megnyilvánult úgy a vendégfogadók, mint a megjelent több száz vendég részéröl. Megmutatkozott és kifejezödött a Honvédszakszervezet és a  tagozat ereje, összetartozása abban is, hogy mindegyiknek egy közös célja van: a szakszervezet erösítése minden vonatkozásban, kiemelve az érdekvédelmet, a szociális háló erösítését. Engem különösen megragadott a HM vezetése részéröl Wapplerné Balogh Ágnes jogi helyettes államtitkár beszéde, aki kiemelte a nyugállományú tagság nevelésben, társadalmi munkában végzett tevékenységét.

Köszönet és elismerés azért a felejthetetlen, szórakoztató mûsorért, amit Horváth Gyula és zenekara, valamint Gránát Zsuzsa énekes biztosított számunkra.

Végül köszönet a helyi nyugállományú szakszervezet vezetöségének, akik megszervezték és biztosították részvételünket ezen a szép és színvonalas megemlékezésen. Nagyon jól éreztük magunkat, szép emléket örökítettünk. Azt kívánom, hogy a Honvédszakszervezet és a tagozat tovább erösödjön úgy országosan, mint helyileg. Kérem és javaslom azon katona bajtársaimnak, akik még nem érdeklödtek, nem ismerték meg szakszervezetünket, jöjjenek közénk, mert tudjuk, hogy a közösség mindig erösebb, segítöbb, mint a magány.

 

Fenyvesi Lajos nyá. alezredes

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.