2023. 12. 04. hétfő
Barbara, Borbála
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Felejthetetlen találkozó

Hosz  |  2005. 10. 28., 18:18

Én is tagja voltam annak a 45 fös györi nyugállományú szakszervezeti csoportnak, akik résztvettünk október 5-én a Honvédszakszervezet és a nyugállományú tagozat által az Idösek Világnapjára szervezett budapesti ünnepi megemlékezésen. Csak elismeréssel és köszönettel lehet emlékezni rá, ahogy megszervezték, tartalommal megtöltötték mindannyiunk megelégedésére. Jólesö érzés volt hallani az elismerö szavakat, amik ott elhangzottak. Nem utolsó sorban azt a kedvességet, azt az együvé tartozást, amely megnyilvánult úgy a vendégfogadók, mint a megjelent több száz vendég részéröl. Megmutatkozott és kifejezödött a Honvédszakszervezet és a  tagozat ereje, összetartozása abban is, hogy mindegyiknek egy közös célja van: a szakszervezet erösítése minden vonatkozásban, kiemelve az érdekvédelmet, a szociális háló erösítését. Engem különösen megragadott a HM vezetése részéröl Wapplerné Balogh Ágnes jogi helyettes államtitkár beszéde, aki kiemelte a nyugállományú tagság nevelésben, társadalmi munkában végzett tevékenységét.

Köszönet és elismerés azért a felejthetetlen, szórakoztató mûsorért, amit Horváth Gyula és zenekara, valamint Gránát Zsuzsa énekes biztosított számunkra.

Végül köszönet a helyi nyugállományú szakszervezet vezetöségének, akik megszervezték és biztosították részvételünket ezen a szép és színvonalas megemlékezésen. Nagyon jól éreztük magunkat, szép emléket örökítettünk. Azt kívánom, hogy a Honvédszakszervezet és a tagozat tovább erösödjön úgy országosan, mint helyileg. Kérem és javaslom azon katona bajtársaimnak, akik még nem érdeklödtek, nem ismerték meg szakszervezetünket, jöjjenek közénk, mert tudjuk, hogy a közösség mindig erösebb, segítöbb, mint a magány.

 

Fenyvesi Lajos nyá. alezredes

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.