2024. 05. 30. csütörtök
Janka, Zsanett
: 385 Ft   : 355 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Felejthetetlen találkozó

Hosz  |  2005. 10. 28., 18:18

Én is tagja voltam annak a 45 fös györi nyugállományú szakszervezeti csoportnak, akik résztvettünk október 5-én a Honvédszakszervezet és a nyugállományú tagozat által az Idösek Világnapjára szervezett budapesti ünnepi megemlékezésen. Csak elismeréssel és köszönettel lehet emlékezni rá, ahogy megszervezték, tartalommal megtöltötték mindannyiunk megelégedésére. Jólesö érzés volt hallani az elismerö szavakat, amik ott elhangzottak. Nem utolsó sorban azt a kedvességet, azt az együvé tartozást, amely megnyilvánult úgy a vendégfogadók, mint a megjelent több száz vendég részéröl. Megmutatkozott és kifejezödött a Honvédszakszervezet és a  tagozat ereje, összetartozása abban is, hogy mindegyiknek egy közös célja van: a szakszervezet erösítése minden vonatkozásban, kiemelve az érdekvédelmet, a szociális háló erösítését. Engem különösen megragadott a HM vezetése részéröl Wapplerné Balogh Ágnes jogi helyettes államtitkár beszéde, aki kiemelte a nyugállományú tagság nevelésben, társadalmi munkában végzett tevékenységét.

Köszönet és elismerés azért a felejthetetlen, szórakoztató mûsorért, amit Horváth Gyula és zenekara, valamint Gránát Zsuzsa énekes biztosított számunkra.

Végül köszönet a helyi nyugállományú szakszervezet vezetöségének, akik megszervezték és biztosították részvételünket ezen a szép és színvonalas megemlékezésen. Nagyon jól éreztük magunkat, szép emléket örökítettünk. Azt kívánom, hogy a Honvédszakszervezet és a tagozat tovább erösödjön úgy országosan, mint helyileg. Kérem és javaslom azon katona bajtársaimnak, akik még nem érdeklödtek, nem ismerték meg szakszervezetünket, jöjjenek közénk, mert tudjuk, hogy a közösség mindig erösebb, segítöbb, mint a magány.

 

Fenyvesi Lajos nyá. alezredes

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...

  JETfly Magazin

„Köszönöm az elmúlt öt-hat esztendőben végzett munkáját mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy ezt az emlékművet itt a bekötőút elején felállíthattuk” – mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes, május 29-én, a 8-as számú főút és a szentkirályszabadjai repülőtérre vezető út találkozásánál felállított Mi-24 harci helikopter-emlékmű avatóünnepségén.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.