2023. 09. 23. szombat
Tekla
: 387 Ft   : 363 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Felejthetetlen találkozó

Hosz  |  2005. 10. 28., 18:18

Én is tagja voltam annak a 45 fös györi nyugállományú szakszervezeti csoportnak, akik résztvettünk október 5-én a Honvédszakszervezet és a nyugállományú tagozat által az Idösek Világnapjára szervezett budapesti ünnepi megemlékezésen. Csak elismeréssel és köszönettel lehet emlékezni rá, ahogy megszervezték, tartalommal megtöltötték mindannyiunk megelégedésére. Jólesö érzés volt hallani az elismerö szavakat, amik ott elhangzottak. Nem utolsó sorban azt a kedvességet, azt az együvé tartozást, amely megnyilvánult úgy a vendégfogadók, mint a megjelent több száz vendég részéröl. Megmutatkozott és kifejezödött a Honvédszakszervezet és a  tagozat ereje, összetartozása abban is, hogy mindegyiknek egy közös célja van: a szakszervezet erösítése minden vonatkozásban, kiemelve az érdekvédelmet, a szociális háló erösítését. Engem különösen megragadott a HM vezetése részéröl Wapplerné Balogh Ágnes jogi helyettes államtitkár beszéde, aki kiemelte a nyugállományú tagság nevelésben, társadalmi munkában végzett tevékenységét.

Köszönet és elismerés azért a felejthetetlen, szórakoztató mûsorért, amit Horváth Gyula és zenekara, valamint Gránát Zsuzsa énekes biztosított számunkra.

Végül köszönet a helyi nyugállományú szakszervezet vezetöségének, akik megszervezték és biztosították részvételünket ezen a szép és színvonalas megemlékezésen. Nagyon jól éreztük magunkat, szép emléket örökítettünk. Azt kívánom, hogy a Honvédszakszervezet és a tagozat tovább erösödjön úgy országosan, mint helyileg. Kérem és javaslom azon katona bajtársaimnak, akik még nem érdeklödtek, nem ismerték meg szakszervezetünket, jöjjenek közénk, mert tudjuk, hogy a közösség mindig erösebb, segítöbb, mint a magány.

 

Fenyvesi Lajos nyá. alezredes

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 07. 10., 10:55
2023. június 22-én a GFM Foglalkoztatás-felügyeleti Irányítási Főosztálya tájékoztatást adott ki a rendkívüli hőségben történő munkavégzés szabályairól. Miskéri László, a LIGA Szakszervezetek munkavédelmi szakértője szerint a folyadékveszteség pótlása elengedhetetlen.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők
2023-07-11 11:06:10
A Honvédszakszervezet 2023. 07. 08-án a Budapesttől alig 65 km-re található Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén tartotta a szakszervezeti fürdőnap rendezvényét a Magyar Honvédség 175. évfordulójára kiírt programsorozat keretében…
2023-07-04 10:07:16
A 10. Fáy túra része a Honvédszakszervezet, Magyar Honvédség 175. éves jubileumához kapcsolódó rendezvénysorozatnak, mely 2023. július 22-én kerül megtartásra Gombán, melyre szeretettel várják a vállalkozó kedvű katonákat...

  JETfly Magazin

Egy egészen friss hír nyugati szomszédunktól: a 2023. szeptember 20-i bejelentés értelmében Ausztria - hazánkhoz hasonlóan - szintén a brazil KC-390-es közepes, többfeladatú katonai szállító repülőgépet vásárolja meg.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.