2024. 05. 18. szombat
Alexandra, Erik
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Felejthetetlen találkozó

Hosz  |  2005. 10. 28., 18:18

Én is tagja voltam annak a 45 fös györi nyugállományú szakszervezeti csoportnak, akik résztvettünk október 5-én a Honvédszakszervezet és a nyugállományú tagozat által az Idösek Világnapjára szervezett budapesti ünnepi megemlékezésen. Csak elismeréssel és köszönettel lehet emlékezni rá, ahogy megszervezték, tartalommal megtöltötték mindannyiunk megelégedésére. Jólesö érzés volt hallani az elismerö szavakat, amik ott elhangzottak. Nem utolsó sorban azt a kedvességet, azt az együvé tartozást, amely megnyilvánult úgy a vendégfogadók, mint a megjelent több száz vendég részéröl. Megmutatkozott és kifejezödött a Honvédszakszervezet és a  tagozat ereje, összetartozása abban is, hogy mindegyiknek egy közös célja van: a szakszervezet erösítése minden vonatkozásban, kiemelve az érdekvédelmet, a szociális háló erösítését. Engem különösen megragadott a HM vezetése részéröl Wapplerné Balogh Ágnes jogi helyettes államtitkár beszéde, aki kiemelte a nyugállományú tagság nevelésben, társadalmi munkában végzett tevékenységét.

Köszönet és elismerés azért a felejthetetlen, szórakoztató mûsorért, amit Horváth Gyula és zenekara, valamint Gránát Zsuzsa énekes biztosított számunkra.

Végül köszönet a helyi nyugállományú szakszervezet vezetöségének, akik megszervezték és biztosították részvételünket ezen a szép és színvonalas megemlékezésen. Nagyon jól éreztük magunkat, szép emléket örökítettünk. Azt kívánom, hogy a Honvédszakszervezet és a tagozat tovább erösödjön úgy országosan, mint helyileg. Kérem és javaslom azon katona bajtársaimnak, akik még nem érdeklödtek, nem ismerték meg szakszervezetünket, jöjjenek közénk, mert tudjuk, hogy a közösség mindig erösebb, segítöbb, mint a magány.

 

Fenyvesi Lajos nyá. alezredes

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024-05-07 13:18:55
Kedves Tagtársunk! 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának...

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.