2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Logisztikus ünnep Kaposvárott

Hosz  |  2005. 12. 01., 14:56

A Magyar Honvédség 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred december 1–jén, a logisztikusok napján ünnepelte fennállásának tízéves évfordulóját. Az évforduló alkalmából a Magyar Köztársaság Elnöke csapatzászló zászlószalagot adományozott az alakulatnak, amit az ünnepség keretében dr. Komor Levente a Honvédelmi Minisztérium helyettes államtitkára kötött fel az alakulat zászlajára. A Honvédszakszervezet nevében Mészáros Géza elnök emléktárgyat adott át az alakulat parancsnokán keresztül a személyi állománynak...

Az eseményt megtisztelte jelenlétével Braun László mérnök altábornagy, a Honvédelmi Minisztérium Honvéd Vezérkar vezérkari főnökének I. helyettese, Győrössy Ferenc altábornagy, a Magyar Honvédség Szárazföldi Parancsnokság parancsnoka, Makk László dandártábornok, a Köztársasági Elnöki Hivatal Katonai Iroda irodavezetője, Szita Károly, Kaposvár Megyei Jogú Város polgármestere és Jáger Tibor, a Hosz nyugat-magyarországi területi ügyvivője is. Az ünnep alakalmából Bognár Géza ezredes, az alakulat parancsnoka – aki maga is alapító tag – tárgyjutalommal köszönte meg az ezred alapító, és a mai napig aktív állományban lévő tagjainak – 91 fő – az elmúl tíz év áldozatos munkáját, Ő maga pedig átvehette a logisztikusok napja alkalmából minden év ezen napján átadásra kerülő logisztikus emlékgyürüt.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.