2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Cél a legjobb minôség

Hosz  |  2005. 12. 01., 18:10

A természetböl közvetlenül származó anyagok sokkal hatékonyabban hasznosulnak, mint más termékek - mondta dr. Nagy Anna Mária orvos-természetgyógyász a ,,Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért" Közhasznú Alapítvány november 14-i, a Hosz budapesti központi irodájának tanácstermében megtartott rendezvényén.

Baranyai János, a Körös-Net Kft. ügyvezetöje nyitotta meg a ,,Katonákért" Közhasznú Alapítvány november 14-i rendezvényét, majd Firkó János mondta el saját példáját, miként gyógyította meg öt az Aloe Vera, miután fertözött kullancstól Lyme-kóros lett. Firkó János azt is elmondta, hogy már a betegsége alatt azon gondolkodott, miként lehetne olcsóbbá tenni ezt, a szinte minden problémára hatásos terméket. Az ,,Australian Aloe" nevü cég teljesítette a megfogalmazott követelményeket, így a bio-aloe termékeket ma ök ajánlják elérhetö áron az érdeklödöknek.

Dr. Nagy Anna Mária orvos-természetgyógyász elöadásából hamar kiderült: egyre fontosabb a bio-táplálkozás, a vegyszermentes tiszta táplálék, a bio-aloe termék. Megtudtuk a termékforgalmazó, a queensland-i székhelyü Aloe Wellness Australia cég mottóját is: célunk a legjobb minöségü bio-aloe termék - áll az ismertetöben. Az elöadáson és a termékbemutatón - a számos megjelent érdeklödö mellett - részt vett Pusztai Lajos, a ,,Katonákért" Alapítvány kuratóriumi titkára és Sárkány Ferenc, az ,,Egység 2002" Kft. ügyvezetöje is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.