2024. 02. 26. hétfő
Edina
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Cél a legjobb minôség

Hosz  |  2005. 12. 01., 18:10

A természetböl közvetlenül származó anyagok sokkal hatékonyabban hasznosulnak, mint más termékek - mondta dr. Nagy Anna Mária orvos-természetgyógyász a ,,Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért" Közhasznú Alapítvány november 14-i, a Hosz budapesti központi irodájának tanácstermében megtartott rendezvényén.

Baranyai János, a Körös-Net Kft. ügyvezetöje nyitotta meg a ,,Katonákért" Közhasznú Alapítvány november 14-i rendezvényét, majd Firkó János mondta el saját példáját, miként gyógyította meg öt az Aloe Vera, miután fertözött kullancstól Lyme-kóros lett. Firkó János azt is elmondta, hogy már a betegsége alatt azon gondolkodott, miként lehetne olcsóbbá tenni ezt, a szinte minden problémára hatásos terméket. Az ,,Australian Aloe" nevü cég teljesítette a megfogalmazott követelményeket, így a bio-aloe termékeket ma ök ajánlják elérhetö áron az érdeklödöknek.

Dr. Nagy Anna Mária orvos-természetgyógyász elöadásából hamar kiderült: egyre fontosabb a bio-táplálkozás, a vegyszermentes tiszta táplálék, a bio-aloe termék. Megtudtuk a termékforgalmazó, a queensland-i székhelyü Aloe Wellness Australia cég mottóját is: célunk a legjobb minöségü bio-aloe termék - áll az ismertetöben. Az elöadáson és a termékbemutatón - a számos megjelent érdeklödö mellett - részt vett Pusztai Lajos, a ,,Katonákért" Alapítvány kuratóriumi titkára és Sárkány Ferenc, az ,,Egység 2002" Kft. ügyvezetöje is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.