2023. 05. 28.
Csanád, Emil
: 372 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Jubileumi köszöntés

Hosz  |  2005. 12. 12., 10:52

Jubileumi születésnapjukat ünneplő, illetve nyugállományba vonuló katonákat köszöntöttek december 12-én a Honvédelmi Minisztériumban. A szakminiszter – 50. születésnapja alkalmából - díszkardot adományozott, többek mellett Mészáros Géza ezredesnek, a Honvédszakszervezet elnökének. Nyugállományba vonulása alkalmából azonos elismerésben részesült Pusztai Lajos ezredes, a Hosz volt szociális ügyvivője is.

Elöljáró parancsnokai javaslatára, katonai, szakmai felkészültségéért, beosztásában végzett kiemelkedő munkájáért dr. Kovács Tamás altábornagyot emléktárggyal, dr. Tóth Tibor ezredest pedig vezéri buzogánnyal köszöntötték hatvanötödik születésnapján. Utóbbi elismerésben osztozott a hatvanéves dr. Békési László nyugállományú ezredes is.Az egyaránt ötvenéves Mészáros Géza ezredes Hosz elnök, dr. Mózes Zoltán ezredes, Somkutas József mérnök ezredes és dr. Szilágyi Tivadar ezredes díszkardot vehetett át. Nyugállományba helyezésük alkalmából húszan - köztük Pusztai Lajos ezredes, volt szociális ügyvivő - részesültek a megbecsülés különféle formáiban.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.
2023-01-31 14:08:05
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány 2021. évi projekt keretében az alapítvány működési költségeinek támogatása és szakmai programjai (tanácsadás, szakmai jogi tájékoztatások) valósulhattak meg.

  JETfly Magazin

Az Olasz Légierő és a Brit Királyi Légierő megállapodást írt alá a brit hajózók és oktatók IV. fázisú képzéséről a szardíniai Decimomannuban található Nemzetközi Repülőkiképző Iskolában.

  Háború Művészete magazin

A német-magyar szárazföldi erők együttműködése részeként Magyarországra érkezett Björn F. Schulz dandártábornok, a Bundeswehr Páncélos Iskola parancsnoka, aki május 24-én a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz látogatott.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.