2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új helyen az érdekképviseleti iroda

Hosz  |  2005. 12. 19., 11:37

A feladatok megoldását ott kell elkezdeni, ahol jelentkeznek - ez a közelmúltban megfogalmazott igény vezetett oda, hogy a központi irodán tevékenykedő munkatársak feladatai ismételten pontosítva legyenek. A rendszer részeként, - közel két évi Központi Irodán történő működés után - már új helyen dolgozik a hadkiegészítési és intézményi érdekképviselet. Fehér Zoltán titkár a minap foglalta el új irodáját a Pest Megyei Hadkiegészítő Parancsnokságon...

A változtatás kivitelezésére a jogi hátteret Palásti Ferenc dandártábornok a Honvédelmi Minisztérium személyzeti főosztályvezetője és Kocsor Sándor elnökségi tag által 2005. november 15-én aláírt együttmüködési megállapodás biztosította.

Az információgyüjtés után a választás a Pest Megyei Hadkiegészítő Parancsnokságra esett. Fehér Zoltán előzetesen személyesen bemutatkozott az alakulat parancsnokánál, Ipcsics József alezredesnél, aki támogatásáról biztosította és kifejezte örömét az iránt, hogy a Pest Megyei Hadkiegészítő Parancsnokság az elhelyezési körülmények biztosításával segítséget tud nyújtani a Hosz Hadkiegészítési és Intézményi Érdekképviseleti Irodájának müködéséhez.

Az érdekképviseleti iroda titkára december 1-től tehát új környezetben dolgozik, jelenleg még a Parancsnokság által rendelkezésre bocsátott informatikai eszközökön, de már folyamatban van a szolgálati számítógép és fax beszerzése is. Az előkészületek megszervezésében jelentősen kivette a részét Stomp Ferenc mérnök alezredes, törzsiroda-vezető és Gáspár Tamásné, Erika, a helyi szakszervezeti csoportvezető is.

- Az itt dolgozó kollégák kedvesek, nagyon segítőkészek. Átköltözésemmel most már közvetlen betekintést nyerhetek a Hadkiegészítő Parancsnokságokon dolgozó emberek hétköznapjaiba, akik már élőszóban is elmondhatják probélmáikat. Az itt, „testközelben” tapasztaltakat úgy érzem jól tudom felhasználni a képviseleti iroda többi alapszervezetei, csoportjai ügyeinek intézése során. Összegezve az első benyomásaimat, melyek pozitívak, úgy gondolom, hogy a diszlokáció kellő alapot ad ahhoz, hogy a jövőben még hatékonyabban tudjam elvégezni titkári teendőimet - zárta gondolatait Fehér Zoltán, titkár.

 

Hadkiegészítési és Intézményi Érdekképviseleti Iroda

 MH Pest Megyei Hadkiegészítő Parancsnokság

 1134 Budapest, Dózsa György út 51.

 1553 Budapest, Pf.: 9.

 Telefonszám: - városi: 06-1-236-5348

                 - HM:   02-22-70-60

 Fax:                - városi: 06-1-236-5346

                 - HM:   02-22-77-13

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.