2024. 04. 17. szerda
Rudolf
: 393 Ft   : 370 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új arculat - Megújult az Egység

Hosz  |  2006. 01. 03., 15:20

Napjainkban nincs olyan fórum, tanácskozás Magyarországon, ahol ne sürgetnék a megújulást, az arculatváltást. Az országnak, a Magyar Honvédségnek, s így a Honvédszakszervezetnek is szüksége van arra, hogy megfeleljen a kor kihívásainak, s ezt külső megjelenéseiben is reprezentálja. Arculatváltás! Mi elkezdtük. Igaz ugyan, hogy ez egy újság szintjén viszonylag könnyű feladat, bár a megszokás, a formák és színek megjelenési variációja,  a tördelés éppúgy nyomot hagyott az olvasóban, mint egy-egy veretesebb írás – s így ez néha akadályt állít a reformerek elé. Az igények azonban köteleznek bennünket...

Ennek megfelelően néhány éve színes nyomásúvá tettük a lapot, s kreatív munkatársainknak köszönhetően megújult az újság tördelése is. Most ismét lépünk, s velünk együtt lépnek a nyomdász kollégák is. Az arculatváltás, az új forma úgy teszi mozgalmasabbá az Egység újságot, hogy egyúttal áttekinthetőbbé is formálja. Így az új címlappal, annak állandó szín-kíséretével, az egységes betünagysággal, a változatos hasábszélességgel, a nagyobb képekkel – hogy csak néhányat említsünk a változásokból – remélhetőleg elnyerjük majd olvasóink tetszését. Reméljük, hiszen mindez elsősorban őket szolgálja. Az immár tizenötödik évfolyamát jegyző lap e havi száma január 6-án kerül a postaládákba, ám a megjelent írásokat már január 4-től letölthetik honlapunkról, jó olvasást!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról már közösségi oldalunkon is beszámoltunk, 2024. április 8-18. között rendezik meg a Görög Légierő Andravida légibázisán az INIOCHOS 2024 nemzetközi hadgyakorlatot. Olvasóinknak most az első spotter napról mutatunk fotókat!

  Háború Művészete magazin

„A második világháború alatt legalább huszonnégy – amerikai és szovjet – légitámadás érte Győr városát – legalább ennyiszer zúgtak a szirénák, omlottak le az épületek és menekültek az óvóhelyekre az emberek a bombázások elől.”
Széchenyi 2020 europai szociális alap.