2023. 12. 10.
Judit
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ülést tartott a HOSZ elnöksége

Hosz  |  2004. 01. 30., 18:30

A Honvédszakszervezet (HOSZ) elnöksége január 28-án tartotta 2004. évi első ülését. Két markáns feladat hárult a döntéshozókra; egyrészt a honvédelmi miniszter intézkedése és nyilatkozata után kialakult helyzet áttekintése, másrészt pedig a márciusi Országos Választmányi ülés előkészítése…  

A HOSZ budapesti Központi Irodájában elkezdődött a március 27-re kitüzött Országos Választmányi ülés előkészítése. Az elnökség megtárgyalta a Választmány elé beterjesztendő, előzetesen beérkezett határozati javaslatokat, ötleteket. A HOSZ elnöksége meghatározta azokat az idei fő feladatokat, melyekre a költségvetés is épülni fog. A beérkezett javaslatok között – többek között – olyan fő tennivalók szerepeltek, mint – az aktuális HM és a HOSZ közötti helyzetből adódó – müködési feltételek megteremtése, valamint a jogsegélyszolgálat müködésének áttekintése. A Farkas László, elnök vezette ülés tárgyalt a III. kongresszus után beállt új szervezeti struktúra eddigi tapasztalatairól, arról, hogy mi az a terület, amin változtatni kell, mi az a terület, amit erősíteni szükséges. A HOSZ elnöksége az ,,egyebek” napirendi pont alatt tárgyalt a haderőnemi megállapodások egységesítéséről, valamint a Szervezeti és Müködési Szabályzat módosító javaslatairól.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.