2023. 06. 07. szerda
Róbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Évzáró csoportgyûlés

Hosz  |  2006. 01. 03., 17:43

A Hosz Nyugállományú Tagozat gyõri csoportjának év végi záró csoportgyûlését Fodor Mihály levezetõ elnök nyitotta meg.Üdvözölte a Tagozat részérõl megjelent Szabó István és Szõke Sándor alelnököket, valamint Trencz Katalin titkárt. A napirend elfogadása után rövid, de tartalmas beszámolót tartott Rozgonyi Sándor, a csoport vezetõje. Méltatta az elvégzett munkát, különösen kiemelte a szociális bizottság kiemelkedõ munkáját. Ezt követõen került sor a kerek évfordulót ünneplõ, 75. életévüket betöltõ bajtársaink köszöntésére, amely mosolyt és könnycseppet egyaránt elõcsalt. Megható pillanatok voltak ezek, még akkor is, ha az ünnepeltek negyven vagy annál több szolgálati évet töltöttek a Magyar Néphadsereg kötelékében. Az éves munkáért a csoport vezetõje a szociális bizottság vezetõjét jutalomban részesítette.A gyõri rendezvény hosszú beszélgetéssel és olyan feladattal zárult, hogy a Tagozat elnöksége kövessen el mindent annak érdekében: azok az özvegyek, katonafeleségek, akik évtizedeken keresztül márciustól szeptemberig hóban-sárban szolgálták a néphadsereg kötelékében a hazát, a kongresszus után a Honvédszakszervezet rendes tagjai lehessenek.A múlt felidézése még marasztalt volna bennünket, de az idõ sürgetett, s így megköszönve a meghívást, minden jót kívánva elköszöntünk és vonatunk elindult Budapest felé...

Szabó IstvánNyugállományú Tagozat alelnök

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.
2023-01-31 14:08:05
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány 2021. évi projekt keretében az alapítvány működési költségeinek támogatása és szakmai programjai (tanácsadás, szakmai jogi tájékoztatások) valósulhattak meg.

  JETfly Magazin

Az utazás mindig élményekkel teli kaland, amikor végre kiszakadhatunk a mindennapok rutinjából és átadhatjuk magunkat a felfedezés örömének. A Budapest Airport számára épp ezért fontos, hogy a repülőtéri folyamatok mindenki számára stresszmentesek legyenek.

  Háború Művészete magazin

Hajnik László, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős helyettes államtitkára Kanadába látogatott, hogy egyeztessen többek között partnerével, Peter Hammerschmidt-tel, a kanadai Nemzetvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős államtitkárával.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.