2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az ügyvezetés ülésén történt

Hosz  |  2006. 01. 11., 14:51

A Honvédszakszervezet ügyvezetése Szincsák Gyula alelnök vezetésével január 9-én tartotta évnyitó értekezletét. A főtitkár, a szakmai és területi ügyvivők, haderőnemi titkárok részvételével lebonyolított budapesti tanácskozáson napirenden szerepelt - többek között - az illetményfejlesztéssel kapcsolatos megállapodás értékelése, a tavalyi évről áthúzódó, folyamatban lévő ügyek, valamint a 2006-os fő feladatok áttekintése is...

Az ügyvezetés ülésén a résztvevők pozitívan értékelték a december 21-én aláírt, illetményfejlesztéssel kapőcsolatos megállapodást. Szincsák Gyula alelnök kiemelte, hogy a katona-állomány érdekében tovább folytatódnak a szolgálati időpótlék bevezetésével, valamint a lakhatási és szociális támogatásokkal kapcsolatos - a szaktárcával - már korábban megkezdett tárgyalások, szakmai egyeztetések. Dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár irányítása mellett az ügyvivők és a haderőnemi titkárok áttekintették a 2005-ről még folyamatban maradt ügyeket, valamint a 2006-os fő feladatokat is. Ezt követően a kiemelt érdekvédelmi és érdekképviseleti feladatokról, majd a helyi alapszervezetek és csoportok aktivitásának felélénkítéséről is szót váltottak. Az ülésen - az elnökség döntése alapján - elosztották a budapesti alakulatoknál tevékenykedő Hosz alapszervezeteket és csoportokat, majd külön napirend keretében egyeztettek a 2006-os jubileumi esztendő tennivalóiról, valamint a legfontosabb programokról, rendezvényekről is. Ezt a témát a január 25-i elnökségi ülésen tovább tárgyalják még. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.