2023. 05. 28.
Csanád, Emil
: 372 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kötetlenül

Hosz  |  2006. 01. 12., 10:18

Honvédelmi kérdésekkel foglalkozó újságírók számára tartott újév köszöntő rendezvényt Juhász Ferenc honvédelmi miniszter. A HM Honvéd Kulturális Szolgáltató Kht. Kulturális Központjában január 11-én megrendezett eseményen államtitkárok, helyettes államtitkárok és a HM Honvéd Vezérkar vezető beosztású tábornokai kötetlen beszélgetést folytattak az írott és az elektronikus sajtó megjelent képviselőivel. A Honvédszakszervezet hivatalos lapját, az Egység újságot és honlapunkat e sorok írói képviselték...  

A honvédelmi miniszter újévi köszöntőjében hangsúlyozta: a Honvédelmi Minisztérium vezetőinek - a mostani találkozón történő - jelenléte egyfajta üzenet is, hiszen a következő hónapok ugyan már a választások jegyében telnek el, de a tárcának, a Magyar Honvédségnek az az érdeke, hogy a közvélemény változatlanul pontosan és hitelesen tájékozódjon a honvédelem ügyeiről. A zökkenőmentes „üzemmenetről” a politikai kampány sem terelheti el a tárca irányítóinak figyelmét, a jogszabályok pedig azt is garantálják, hogy ne csak a döntésekről – ezek hátteréről is – információhoz juthassanak az újságírók. A folyamatosság, az átláthatóság tehát továbbra is biztosított - tette hozzá Juhász Ferenc. Az újévi sajtóköszöntő vacsorával és kötetlen beszélgetéssel zárult.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.
2023-01-31 14:08:05
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány 2021. évi projekt keretében az alapítvány működési költségeinek támogatása és szakmai programjai (tanácsadás, szakmai jogi tájékoztatások) valósulhattak meg.

  JETfly Magazin

Az Olasz Légierő és a Brit Királyi Légierő megállapodást írt alá a brit hajózók és oktatók IV. fázisú képzéséről a szardíniai Decimomannuban található Nemzetközi Repülőkiképző Iskolában.

  Háború Művészete magazin

A német-magyar szárazföldi erők együttműködése részeként Magyarországra érkezett Björn F. Schulz dandártábornok, a Bundeswehr Páncélos Iskola parancsnoka, aki május 24-én a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz látogatott.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.