2024. 04. 24. szerda
György
: 394 Ft   : 368 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kötetlenül

Hosz  |  2006. 01. 12., 10:18

Honvédelmi kérdésekkel foglalkozó újságírók számára tartott újév köszöntő rendezvényt Juhász Ferenc honvédelmi miniszter. A HM Honvéd Kulturális Szolgáltató Kht. Kulturális Központjában január 11-én megrendezett eseményen államtitkárok, helyettes államtitkárok és a HM Honvéd Vezérkar vezető beosztású tábornokai kötetlen beszélgetést folytattak az írott és az elektronikus sajtó megjelent képviselőivel. A Honvédszakszervezet hivatalos lapját, az Egység újságot és honlapunkat e sorok írói képviselték...  

A honvédelmi miniszter újévi köszöntőjében hangsúlyozta: a Honvédelmi Minisztérium vezetőinek - a mostani találkozón történő - jelenléte egyfajta üzenet is, hiszen a következő hónapok ugyan már a választások jegyében telnek el, de a tárcának, a Magyar Honvédségnek az az érdeke, hogy a közvélemény változatlanul pontosan és hitelesen tájékozódjon a honvédelem ügyeiről. A zökkenőmentes „üzemmenetről” a politikai kampány sem terelheti el a tárca irányítóinak figyelmét, a jogszabályok pedig azt is garantálják, hogy ne csak a döntésekről – ezek hátteréről is – információhoz juthassanak az újságírók. A folyamatosság, az átláthatóság tehát továbbra is biztosított - tette hozzá Juhász Ferenc. Az újévi sajtóköszöntő vacsorával és kötetlen beszélgetéssel zárult.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Májusi programajánlónkban sok repülős programot találhatnak Olvasóink, hiszen repülőnapok, családi napok, nyílt napok és egyéb rendezvények is várják a látogatókat!

  Háború Művészete magazin

Május első hetében rendezik meg a Maláj Királyi Haditengerészet napját, melyre már javában zajlik a felkészülés: a mai napi gyakorlás során, 2024. április 23-án, két forgószárnyas ütközött össze és zuhant le.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.