2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Részvétnyilvánítás Legyesbényén

Hosz  |  2006. 02. 03., 08:38

Tragikus baleset következtében elhalálozott tagtársunk, Tóth Imre szerződéses szakaszvezető édesanyját - február 2-án - látogatta meg a Borsod megyei Legyesbényén Mészáros Géza, a Hosz elnöke és Jakubik András kelet-magyarországi ügyvivő, valamint Pap Zsolt őrmester, az MH. 25/88 Könnyű Vegyes Zászlóalj alapszervezetének nevében...

Az elhunyt tagtársunk édesanyja, özvegy Tóth Imréné meghatódva fogadta a megjelent tisztségviselőktől azt a kettőszázezer forintot, ami a Hosz tagjai részére megkötött életbiztosításból ered. Az őszinte hangú beszélgetés alatt Mészáros Géza elnök elmondta, hogy fontosnak tartja a hátramaradt családtagok segítését, és felajánlotta a Hosz további támogatását. Tóth Imréné könnyes szemmel mondta, hogy büszke katona viselt gyermekeire és, hogy  mennyire jólesik számára, hogy ismét katonákat láthat otthonában. A részvétlátogatás végén Tóth Imre sírjára helyeztek el sírcsokrot tisztségviselőink.             

           

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.