2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Honvédszakszervezet idén is a Fővárosi Növény- és Állatkertben ünnepelte születésnapját

2019. 09. 18., 10:21

Mintegy fél ezren ünnepelték együtt a Honvédszakszervezet 28. születésnapját a Fővárosi Állat- és Növénykertben 2019. szeptember 14-én…

A kedvező, napos időjárásban már kora reggel sokan érkeztek a Honvédszakszervezet által 2019. szeptember 14-re kínált programra, a legfőbb látványosságokra, mint a Cápa sulira, és persze a számos már jól megszokott látnivalóra. Szakszervezeti tagjainkat családtagjaik is elkísérték.

 

A bejáratnál az adminisztráció ideje alatt tisztségviselőink nagy szeretettel köszöntötték a honvédségi buszokkal érkező alapszervezetek tagjait, akik nagy számban vettek részt Győrből, Várpalotáról, Tatáról, Szolnokról, Székesfehérvár és Szentes helyőrségekből.

A beléptetést követően Hanga Zoltán az Állatkert szóvivője és Czövek János a Hosz elnöke mondott rövid köszöntőt, majd a kötetlen szórakozásé volt a fő szerep.

A kisgyermekek nagy örömére találkozhattak saját kedvenceikkel az Állatkert lakói közül, valamint tagjaink igénybe vehették a Holnemvolt Vár szórakoztató élményeit, mint a Hetedhét Palotát, betekinthettek az állatmentés rejtelmeibe a Sünispotályban és a Patakatlanban találkozhattak a Tengerimalac Város polgáraival.

A Budapestre utazó tagjaink az Állatkerti látogatás után ellátogathattak a Bazilika előtti Szent Gellért téren megrendezett Édes Napok nevű rendezvényre is.

Szöveg: Lippai Csaba

Fotó: Klopfer Szandra

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.