2024. 03. 02. szombat
Lujza
: 394 Ft   : 364 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Honvédszakszervezet idén ünnepelte 31. születésnapját a Fővárosi Állat- és Növénykertben

2022. 09. 19., 12:27

Közel ezren ünnepelték együtt a Honvédszakszervezet 31. születésnapját a Fővárosi Állat- és Növénykertben 2022. szeptember 17-én…

A borús időjárás ellenére reggel csoportosan érkeztek a Honvédszakszervezet által 2022. szeptember 17-re szervezett  31. éves születésnapi programra Tagjaink és azok családtagjai. 

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

A bejáratnál az adminisztráció ideje alatt Klopfer Szandra, Nagy Tünde, Jakubik András kollegáink nagy szeretettel fogadták a honvédségi buszokkal érkező alapszervezetek tagjait, akik szép számban vettek részt Győr, Várpalota, Tata, Székesfehérvár, Szentes és Kaposvár helyőrségekből. A főkapunál Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök válaszoltak Tagjaink kérdéseire és hasznos tanácsokkal látták el őket.

A beléptetést követően Doszpolyné dr. Mészáros Melinda LIGA elnök, valamint Czövek János a Hosz elnöke mondott rövid köszöntőt, majd Hanga Zoltán az Állatkert szóvivője üdvözölte a látogatókat és kollégáival közösen bemutatták az Állatkert újdonságait.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Itt látható az egyik legjobban szaporodó állatkerti rózsás flamingó kolónia Európában. Idén huszonhat fiókával gyarapodott a csapat, akik közül a legidősebbek még június végén, de a legtöbben július folyamán bújtak ki a tojásból.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Tagjaink az Indiai-házban tekinthették meg az oroszlán hímet, a sokak által kedvelt Basilt, aki nemrégiben érkezett vissza Budapestre tíz hónapon át tartó prágai „kiküldetése” után.

A tavaly ősszel érkezett négyméteres Eugen is nagy sikert aratott tekintélyt parancsoló külsejével.

A gyermekek nagy örömére a Honvédszakszervezet szervesében újból találkozhattak saját kedvenceikkel, a gorillával, a szibériai tigrissel, az ázsiai elefántokkal, a játékos páviánokkal, a tevékkel és a zsiráfokkal is.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)
Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Az étkezést kedvezményesen biztosította a Norvég és a Fácános Terasz, mely nemcsak a gyermekeknek, de a felnőtteknek is finom ételeket szolgált fel.

Tagjaink - mint azt többen is elmondták - kitűnően érezték magukat és jövőre a Honvédszakszervezet 32. születésnapja alkalmából is szívesen vesznek részt a jól megszokott programon. Többen érdeklődtek a következő Fővárosi Nagycirkuszi rendezvény iránt, ahol szintén családdal együtt várjuk Tagjainkat, melyről honlapunkon fogunk tájékoztatást adni.

Szöveg és fotó: Hosz

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A Gripen legújabb generációjának számító E változatból Svédország mellett eddig csak Brazília rendelt, ezért a gyártó világszerte új vásárlókat keres: jelenleg európai, ázsiai és dél-amerikai országokkal zajlanak tárgyalások.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.