2024. 06. 13. csütörtök
Anett, Antal
: 395 Ft   : 366 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Honvédszakszervezet idén ünnepelte 31. születésnapját a Fővárosi Állat- és Növénykertben

2022. 09. 19., 12:27

Közel ezren ünnepelték együtt a Honvédszakszervezet 31. születésnapját a Fővárosi Állat- és Növénykertben 2022. szeptember 17-én…

A borús időjárás ellenére reggel csoportosan érkeztek a Honvédszakszervezet által 2022. szeptember 17-re szervezett  31. éves születésnapi programra Tagjaink és azok családtagjai. 

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

A bejáratnál az adminisztráció ideje alatt Klopfer Szandra, Nagy Tünde, Jakubik András kollegáink nagy szeretettel fogadták a honvédségi buszokkal érkező alapszervezetek tagjait, akik szép számban vettek részt Győr, Várpalota, Tata, Székesfehérvár, Szentes és Kaposvár helyőrségekből. A főkapunál Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök válaszoltak Tagjaink kérdéseire és hasznos tanácsokkal látták el őket.

A beléptetést követően Doszpolyné dr. Mészáros Melinda LIGA elnök, valamint Czövek János a Hosz elnöke mondott rövid köszöntőt, majd Hanga Zoltán az Állatkert szóvivője üdvözölte a látogatókat és kollégáival közösen bemutatták az Állatkert újdonságait.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Itt látható az egyik legjobban szaporodó állatkerti rózsás flamingó kolónia Európában. Idén huszonhat fiókával gyarapodott a csapat, akik közül a legidősebbek még június végén, de a legtöbben július folyamán bújtak ki a tojásból.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Tagjaink az Indiai-házban tekinthették meg az oroszlán hímet, a sokak által kedvelt Basilt, aki nemrégiben érkezett vissza Budapestre tíz hónapon át tartó prágai „kiküldetése” után.

A tavaly ősszel érkezett négyméteres Eugen is nagy sikert aratott tekintélyt parancsoló külsejével.

A gyermekek nagy örömére a Honvédszakszervezet szervesében újból találkozhattak saját kedvenceikkel, a gorillával, a szibériai tigrissel, az ázsiai elefántokkal, a játékos páviánokkal, a tevékkel és a zsiráfokkal is.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)
Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Az étkezést kedvezményesen biztosította a Norvég és a Fácános Terasz, mely nemcsak a gyermekeknek, de a felnőtteknek is finom ételeket szolgált fel.

Tagjaink - mint azt többen is elmondták - kitűnően érezték magukat és jövőre a Honvédszakszervezet 32. születésnapja alkalmából is szívesen vesznek részt a jól megszokott programon. Többen érdeklődtek a következő Fővárosi Nagycirkuszi rendezvény iránt, ahol szintén családdal együtt várjuk Tagjainkat, melyről honlapunkon fogunk tájékoztatást adni.

Szöveg és fotó: Hosz

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Az elmúlt napokban a típus gyártására vonatkozóan kedvező híreket kapott az Eurofighter Typhoon gyártósora, hiszen Olaszország és Németország is vásárolna további példányokat.

  Háború Művészete magazin

Június 11-én és 12-én összesen 13 Gidrán harcjármű érkezik az MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz Tatára – jelentette be a honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.