2023. 06. 06. kedd
Cintia, Norbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Honvédszakszervezet idén ünnepelte 31. születésnapját a Fővárosi Állat- és Növénykertben

2022. 09. 19., 12:27

Közel ezren ünnepelték együtt a Honvédszakszervezet 31. születésnapját a Fővárosi Állat- és Növénykertben 2022. szeptember 17-én…

A borús időjárás ellenére reggel csoportosan érkeztek a Honvédszakszervezet által 2022. szeptember 17-re szervezett  31. éves születésnapi programra Tagjaink és azok családtagjai. 

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

A bejáratnál az adminisztráció ideje alatt Klopfer Szandra, Nagy Tünde, Jakubik András kollegáink nagy szeretettel fogadták a honvédségi buszokkal érkező alapszervezetek tagjait, akik szép számban vettek részt Győr, Várpalota, Tata, Székesfehérvár, Szentes és Kaposvár helyőrségekből. A főkapunál Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök válaszoltak Tagjaink kérdéseire és hasznos tanácsokkal látták el őket.

A beléptetést követően Doszpolyné dr. Mészáros Melinda LIGA elnök, valamint Czövek János a Hosz elnöke mondott rövid köszöntőt, majd Hanga Zoltán az Állatkert szóvivője üdvözölte a látogatókat és kollégáival közösen bemutatták az Állatkert újdonságait.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Itt látható az egyik legjobban szaporodó állatkerti rózsás flamingó kolónia Európában. Idén huszonhat fiókával gyarapodott a csapat, akik közül a legidősebbek még június végén, de a legtöbben július folyamán bújtak ki a tojásból.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Tagjaink az Indiai-házban tekinthették meg az oroszlán hímet, a sokak által kedvelt Basilt, aki nemrégiben érkezett vissza Budapestre tíz hónapon át tartó prágai „kiküldetése” után.

A tavaly ősszel érkezett négyméteres Eugen is nagy sikert aratott tekintélyt parancsoló külsejével.

A gyermekek nagy örömére a Honvédszakszervezet szervesében újból találkozhattak saját kedvenceikkel, a gorillával, a szibériai tigrissel, az ázsiai elefántokkal, a játékos páviánokkal, a tevékkel és a zsiráfokkal is.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)
Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Az étkezést kedvezményesen biztosította a Norvég és a Fácános Terasz, mely nemcsak a gyermekeknek, de a felnőtteknek is finom ételeket szolgált fel.

Tagjaink - mint azt többen is elmondták - kitűnően érezték magukat és jövőre a Honvédszakszervezet 32. születésnapja alkalmából is szívesen vesznek részt a jól megszokott programon. Többen érdeklődtek a következő Fővárosi Nagycirkuszi rendezvény iránt, ahol szintén családdal együtt várjuk Tagjainkat, melyről honlapunkon fogunk tájékoztatást adni.

Szöveg és fotó: Hosz

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.
2023-01-31 14:08:05
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány 2021. évi projekt keretében az alapítvány működési költségeinek támogatása és szakmai programjai (tanácsadás, szakmai jogi tájékoztatások) valósulhattak meg.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.