2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Hosz Aquaparki családi napja Cegléden és Tatabányán került megrendezésre

2019. 07. 08., 10:54

Tombol a gyerekek nyári szünete és a hőség, így aztán természetes, hogy a Honvédszakszervezet idén is megrendezte a már hagyományosnak tekinthető aquaparki családi napját 2019. július 06-án...

A tatabányai Gyémánt Fürdő, valamint a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont területe az idén is számtalan lehetőség kínált a kikapcsolódásra a Hosz tagoknak és családtagjainak.


A tatabányai Gyémánt Fürdő bejáratánál Lippai Csaba ügyvivő fogadta Székesfehérvárról, Várpalotáról, Tatáról, Győrből és Veszprémből érkező szakszervezeti tagokat és családtagjaikat, akik
kihasználták fantasztikus időjárást és fürdő hűsítő habjait.


A ceglédi aquaparkban Jakubik András ügyvivő köszöntötte a pihenni és fürdőzni érkező tagokat és családtagjaikat.

A legtöbben Szolnokról az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár és a MH 86. Szolnok Helikopter Bázis alapszervezeteitől érkeztek, de éltek a lehetőséggel tagjaink Budapestről és Székesfehérvárról is, akik kihasználva a Hosz által nyújtott kedvezményt egy gyönyörű, strandolós napot tölthettek el a középkori vár hangulatát  idéző csúszdaparkban.


A fürdőkbe látogatók megtalálták maguknak a legalkalmasabb szórakozási lehetőséget, a legnépszerűbbek persze ez alkalommal is az óriáscsúszdák voltak.

A késő estig tartó pancsolást nehezen szakították meg a családok és csak lassan indult meg hazafelé a fürdőző csapat.

Tagjaink elmondták, hogy az idén is nagyon jól érezték magukat és a jövő nyári program tervezésekor is számítanak a Hosz fürdőnapjára.

Szöveg: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.