2024. 03. 01. péntek
Albin
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Hosz évzáró Karácsonya a Fővárosi Nagycirkuszban

2018. 12. 19., 09:41

A karácsonyi ünnepeket megelőzően a Honvédszakszervezet idén is a Fővárosi Nagycirkusz előadására invitálta Tagjait és családtagjait 2018. december 15-16-án…

A 2018. december 15-16-án tartott rendezvényen több,  mint ezerháromszáz szakszervezeti tag és családtag vett részt. A két felvonásos előadást kicsik és nagyok egyaránt izgatottan várták. A vasárnapi műsor előtt a Honvédszakszervezet elnöke Czövek János és Szendrei Zoltán alelnök köszöntötte és kívánt Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet a tagság és hozzátartozói részére.

A Fővárosi Nagycirkusz Szikramanók című karácsonyi cirkuszműsora a különböző állatszámok mellettegy varázslatos történetet mesélt el, mindezt a legkáprázatosabb cirkuszi attrakciók segítségével.

Az előadásokra a világ minden tájáról érkeztek artisták, hogy szenzációs számaikkal lenyűgözzék a közönséget. Kínai lengő rúd, magasdrót, perzs-, levegő-, zsonglőr-, dobzsonglőr-, valamint tollas labda, egykerekű és deszkaszám várták a nézőket. A manézsban masztiffok léptek fel, hogy az emberek és az állatok békés együttélésére tanítsák az érdeklődőket. Mindezt pedig fergeteges bohócszám kísérte.

Az előadás során a szikramanók, ezek az apró, csintalan teremtmények  elhatározták, hogy megleckéztetik az embereket, és megtanítják őket újra a karácsony igazi szellemére. Így hát eldugták az ajándékokat, és addig vissza sem adták őket, amíg azt nem látták, hogy a nagy keresés közepette az emberek újra fel nem fedezik a karácsony valódi értékét!

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

Mindegyik produkció egy fontos tanulságot mesélt el, mely nemcsak a karácsony értékeire tanított, de arra is, hogy a mindennapi életükben is becsüljük meg egymást. Szeretet, egyensúly, bizalom, odafigyelés, törődés – fogalmak, amik nemcsak végig kísérték az előadást, de utána is velünk maradtak.

Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban előadás az egész családnak szólt, a gyerekektől a szülőkön át a nagyszülőkig, és felejthetetlen élményt nyújtott korosztálytól függetlenül mindenki számára.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

A több, mint kétórás előadás során mindenki megtalálhatta a kedvére való produkciót, amit mi sem bizonyít jobban, mint az előadás végén felzendülő taps és a távozó gyermekek mosolya.

Idén is hangulatos, élménydús előadást láthattak a Hosz által szervezett rendezvényre látogatók.

Reméljük, hogy jövőre ugyanekkor, ugyanitt találkozunk.

Szöveg: www.fnc.hu

Fotó: Dániel M. Magdolna

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.