2024. 06. 25. kedd
Vilmos
: 395 Ft   : 368 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Hosz évzáró Karácsonya a Fővárosi Nagycirkuszban

2018. 12. 19., 09:41

A karácsonyi ünnepeket megelőzően a Honvédszakszervezet idén is a Fővárosi Nagycirkusz előadására invitálta Tagjait és családtagjait 2018. december 15-16-án…

A 2018. december 15-16-án tartott rendezvényen több,  mint ezerháromszáz szakszervezeti tag és családtag vett részt. A két felvonásos előadást kicsik és nagyok egyaránt izgatottan várták. A vasárnapi műsor előtt a Honvédszakszervezet elnöke Czövek János és Szendrei Zoltán alelnök köszöntötte és kívánt Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet a tagság és hozzátartozói részére.

A Fővárosi Nagycirkusz Szikramanók című karácsonyi cirkuszműsora a különböző állatszámok mellettegy varázslatos történetet mesélt el, mindezt a legkáprázatosabb cirkuszi attrakciók segítségével.

Az előadásokra a világ minden tájáról érkeztek artisták, hogy szenzációs számaikkal lenyűgözzék a közönséget. Kínai lengő rúd, magasdrót, perzs-, levegő-, zsonglőr-, dobzsonglőr-, valamint tollas labda, egykerekű és deszkaszám várták a nézőket. A manézsban masztiffok léptek fel, hogy az emberek és az állatok békés együttélésére tanítsák az érdeklődőket. Mindezt pedig fergeteges bohócszám kísérte.

Az előadás során a szikramanók, ezek az apró, csintalan teremtmények  elhatározták, hogy megleckéztetik az embereket, és megtanítják őket újra a karácsony igazi szellemére. Így hát eldugták az ajándékokat, és addig vissza sem adták őket, amíg azt nem látták, hogy a nagy keresés közepette az emberek újra fel nem fedezik a karácsony valódi értékét!

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

Mindegyik produkció egy fontos tanulságot mesélt el, mely nemcsak a karácsony értékeire tanított, de arra is, hogy a mindennapi életükben is becsüljük meg egymást. Szeretet, egyensúly, bizalom, odafigyelés, törődés – fogalmak, amik nemcsak végig kísérték az előadást, de utána is velünk maradtak.

Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban előadás az egész családnak szólt, a gyerekektől a szülőkön át a nagyszülőkig, és felejthetetlen élményt nyújtott korosztálytól függetlenül mindenki számára.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

A több, mint kétórás előadás során mindenki megtalálhatta a kedvére való produkciót, amit mi sem bizonyít jobban, mint az előadás végén felzendülő taps és a távozó gyermekek mosolya.

Idén is hangulatos, élménydús előadást láthattak a Hosz által szervezett rendezvényre látogatók.

Reméljük, hogy jövőre ugyanekkor, ugyanitt találkozunk.

Szöveg: www.fnc.hu

Fotó: Dániel M. Magdolna

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Az esős tavasz után végre itt a nyár, vele együtt a vakáció és a várva várt nyaralások időszaka is. Ha külföldi kikapcsolódásra vágyunk, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről 130 városba juthatunk el átszállás nélkül.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.