2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Hosz XIII. központi horgászversenye

2019. 06. 17., 14:42

A Honvédszakszervezet XIII. központi horgászversenyén 18 csapat vett részt. 2019. június 14-15-én a délegyházi Villantó horgásztavon az ország minden részéről gyülekeztek a Honvédszakszervezet és a LIGA tagszervezeteinek meghívott, horgászsportot kedvelő tagjai.

A rendező szervezetek a Hosz Központi Irodája mellett a MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred és a MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár Hosz alapszervezete volt. A Hosz Központi Iroda részéről Szendrei Zoltán alelnök és Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő készítette elő a rendezvényt.

 

Képgaléria megtekintése (12 db kép)

A ragyogó napsütés és rekkenő hőség mellett szinte minden csapatnak sikerült nagy mennyiségű halat fogni. Többen egyre jobb taktikát alkalmaztak a verseny folyamán, ezért az eredmények is óráról órára változtak.

 

Képgaléria megtekintése (12 db kép)

 A verseny eredményei:

1. helyezést ért el a Contitech Dolgozók Független Szakszervezetének CDFSZ – Makó nevű csapata, akik 179,18 kg halat fogtak;

2. helyezést ért el az MH 86. Szolnok Helikopterbázis 105 Team nevű csapata, akik 159,8 kg halat fogtak;

3. helyezést ért el Hosz Központi Iroda Halatlanok nevű csapata, akik 88,47 kg halat fogtak;

4. helyezést ért el a LIGA Ifjúsági Munkás Érdekvédelmi Szervezet DDSZCS DENSO nevű csapata, akik 84,18 kg halat fogtak.

 

A legnagyobb halat Szendrei Zoltán, így a Hosz Központi Iroda Halatlanok nevű csapata fogta 7320 grammal.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)

Nemcsak az első négy helyezett kapott kupát és oklevelet, hanem azon kívül több különdíjat és ajándékot is kaptak a résztvevők.

A verseny lefújása után minden csapat kapott meglepetést a támogató cégektől: Prologictól és a szentendrei Bázis Horgászbolttól Hedl Csaba képviseletében, így mindenki szép élményekkel térhetett haza.

 

Képgaléria megtekintése (12 db kép)

A rendezvényt Szendrei Zoltán alelnök szavai zárták, megköszönte a részvevőknek és segítőknek, hogy eljöttek és felhívta a figyelmét mindenkinek a Hosz más közösségi programjaira.  

Szöveg: Klopfer Szandra

Fotó: Lippai Csaba

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.