2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 379 Ft   : 350 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Katonákért Közhasznú Alapítvány önkénteseinek évzáró konferenciája

2022. 12. 21., 09:28

A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány NEAO-KP-1-2022 8-000867 projekt keretében szervezett rendezvényét 2022. december 13-14-én tartották Visegrádon. A rendezvény fókuszába a 2023. évi feladatokat, illetve az 1% adománygyűjtő kampány aktualitásait állították...

A résztvevőket Kővári Károly kurátor és Czövek János elnök köszöntötte.

A köszöntő után Kővári Károly kurátor tartott előadást az Alapítvány 2022-ben elért eredményeiről és a 2023. évi feladatairól. Megköszönte az Alapítványnál dolgozó önkéntes társadalmi segítőknek az egész éves munkát, kiemelte, hogy nélkülük az Alapítvány nem tudta volna elérni ezeket a szép sikereket. A segélyezettek létszáma nőtt és az 1%-os felajánlásoknál több ember magasabb összegű felajánlást tett az Alapítvány részére.

Ismertette, hogy az Alapítvány egy pályázaton indult és az önkéntes segítők munkájának köszönhetően eredményesen pályázott.

Papp Attila nagysikerű előadásában az általános kommunikációról, valamint a társas kapcsolatok aktuális lehetőségéről beszélt.

Bazsik István Hosz alelnök a gazdálkodásról és pénzügyi feladatokról tájékoztatott, majd a HOLD Alapkezelő aktuális pénzügyi befektetési lehetőségekről tájékoztatta a résztvevőket.

Lippai Csaba az Alapítvány ez évben kiadott kiadványairól tartott előadást.

Ezt követően két munkacsoportra bontva folyt a munka az egyik csoport az 1%-os és az általános adománygyűjtést segítő lehetőségekkel kapcsolatos kommunikációs feladatokat beszélte meg, a másik csoport az Alapítvány munkáját segítő szociális jellegű információkról hallhatott előadást.

A két nap előadásai számos új információval szolgáltak, és választ adtak olyan fontos kérdésre is, minthogy a munkáltatók részére továbbra is leadható az 1%-os nyilatkozat. A lelkes önkéntes gárda számos kérdéssel, véleménnyel, tanáccsal járult hozza ahhoz, hogy a napirend komoly tartalommal kerüljön megtöltésre,

Arról is hallhattak a megjelentek, hogy folyamatosan igyekszik az alapítvány újabb önkénteseket toborozni, amelynek eredményeként fokozatosan növekszik a szervezet humán erőforrás kapacitása.

Katonákért Közhasznú Alapítvány

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

2023. december 2-án, szombaton került sor a Veszprém vármegyei Pápateszér községben Marjay Tamás huszár hadnagy emléktáblájának ünnepélyes avatására születésének 100. évfordulóján.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.