2024. 02. 25.
Géza
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aktuális kérdésekről tárgyalt a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum

2021. 01. 14., 08:37

A koronavírus-járvány miatt meghozott szigorú rendszabályok betartásával, csökkentett létszámmal tartotta meg idei utolsó, negyedik negyedéves ülését a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum (HÉF) a Honvédelmi Minisztérium Balaton utcai objektumában, december 16-án.

Az ülésen - amelyen részt vett dr. Ruszin Romulusz, a tárca humánpolitikáért felelős helyettes államtitkára is - megtárgyalták a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program infrastrukturális feladatairól szóló beszámolót. A szó esett még jövő évi egyes illetményen kívüli juttatásokról, a határszolgálatot teljesítők szociális ellátottságáról, a honvédelmi alkalmazottak képzésének végrehajtásáról, a rekreációban résztvevő katonai szervezetek működési helyzetéről, valamint az MH Szociálpolitikai Közalapítvány segélyezési és szociális támogató rendszerének helyzetéről. Mindezek mellett a résztvevők tűjékoztatást kaptak a Magyar Honvédség idősügyi stratégiájának aktuális helyzetéről is. 

Az ülésen megtárgyalták és elfogadták a HÉF 2021-es éves munkatervét.

Forrás: www.honvedelem.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.