2024. 04. 20. szombat
Tivadar
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Állatkert 2021

2021. 09. 28., 11:34

Sikeres volt a COVID utáni első állatkerti látogatás

A kiváló időjárásnak köszönhetően már reggel csoportosan érkeztek a Honvédszakszervezet által 2021. szeptember 25-re szervezett  30. éves születésnapi programra. 

Szakszervezeti tagjainkat családtagjaik is elkísérték.

 

A közelmúltban nagyon sok kölyök és fióka született, illetve kelt az Állatkertben, így most különösen sok látnivaló volt. Gyermekáldás volt például az elefántoknál, a tapíroknál, az ázsiai vadkutyáknál, a prérikutyáknál, a vízidisznóknál és a nagy maráknál, az éji majmoknál, a Bennett-kenguruknál, a fekete hattyúknál, az üregi baglyoknál és a tarvarjaknál is.

A nyári szezon kezdetével megnyílt a Lepkekertet, illetve elindíult a Légy ott! élményprogram is, állattréningekkel, látványetetésekkel és sok más érdekességgel. Az egyik ilyen program sztárjai a Dél-Amerikában őshonos óriásvidrák, akiknél egyébként a múlt év őszén születtek kölykök.

A bejáratnál az adminisztráció ideje alatt Lippai Csaba és Szoboszlai Annamária kollegáink nagy szeretettel fogadták a honvédségi buszokkal érkező alapszervezetek tagjait, akik szép számban vettek részt Győrből, Várpalotáról, Tatáról és Székesfehérvár, Szentes, és Kaposvár helyőrségből. 

A beléptetést követően  Czövek János a Hosz elnöke és Szendrei Zoltán alelnök mondott rövid köszöntőt, majd a kötetlen szórakozásé volt a főszerep.

 

 

A gyermekek nagy örömére a COVID járvány utány előszőr a Honvédszakszervezet szervesében találkozhattak saját kedvenceikkel az Állatkert lakóival. 

 

Tagjaink - mint azt többen is elmondták - kitűnően érezték magukat és jövőre a Honvédszakszervezet 31. születésnapja alkalmából is szívesen vesznek részt a jól megszokott programon.

 

Szöveg: Bazsik István

Fotó: Lippai Csaba

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.