2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Átvette beosztását az új parancsnok

2016. 11. 28., 12:59

Új parancsnok vette át feladatait novemberben Koszovóban, a Novo Seló-i táborban.

Az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred állományából érkezett Kovács Gyula alezredes idén májusban vette át a táborparancsnoki beosztást, amely számos kihívást jelentett számára az elmúlt fél évben, mégis kiválónak értékelte az eltelt néhány hónap közös munkáját az MH KFOR Kontingens 14. és 15. váltásával és a táborban élő nemzettekkel.

A beosztást átvevő Pálinkás Tibor alezredes az MH Ludovika Zászlóalj törzsfőnökeként szolgál Budapesten. A tábor új parancsnokaként a továbbiakban is ugyanazt a munkát szeretné folytatni, amelyet ez elmúlt néhány évben sikeresen végrehajtottak elődei, azaz kiváló együttműködés a magyar kontingens parancsnokával és állományával, a KFOR Parancsnoksággal, valamint a táborban szolgáló többi nemzettel.

Forrás: www.honvedelem.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.