2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Átvette beosztását az új parancsnok

2016. 11. 28., 12:59

Új parancsnok vette át feladatait novemberben Koszovóban, a Novo Seló-i táborban.

Az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred állományából érkezett Kovács Gyula alezredes idén májusban vette át a táborparancsnoki beosztást, amely számos kihívást jelentett számára az elmúlt fél évben, mégis kiválónak értékelte az eltelt néhány hónap közös munkáját az MH KFOR Kontingens 14. és 15. váltásával és a táborban élő nemzettekkel.

A beosztást átvevő Pálinkás Tibor alezredes az MH Ludovika Zászlóalj törzsfőnökeként szolgál Budapesten. A tábor új parancsnokaként a továbbiakban is ugyanazt a munkát szeretné folytatni, amelyet ez elmúlt néhány évben sikeresen végrehajtottak elődei, azaz kiváló együttműködés a magyar kontingens parancsnokával és állományával, a KFOR Parancsnoksággal, valamint a táborban szolgáló többi nemzettel.

Forrás: www.honvedelem.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Spanyolország hamarosan további Eurofighter Typhoon vadászbombázókat vásárolhat. Ez a terv a közelmúltban, az olaszországi Milánóban tartott találkozón merült fel az Eurofighter programban részt vevő 4 nemzet képviselői között.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.