2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap a székesfehérvári Nyugállományú alapszervezetnél a Hosz megalakításának 26. évfordulója alkalmából

2017. 09. 21., 10:52

Tartalmas, színes programokra alapozva került megszervezésre, a Honvédszakszervezet Nyugállományú Tagozat székesfehérvári alapszervezetének éves kirándulása, 2017. szeptember 16-án...

Bálint Zoltán alapszervezeti vezetőnek köszönhetően a Budai Vár látványosságainak megtekintésével vette kezdetét a családi nap, majd a Sziklakórház és Atombunker bejárásának élményeivel gazdagodhattak a résztvevők.

A Budakeszin elfogyasztott ízletes ebédet követően üdítőleg hatott a helyi Vadasparkban megtett séta, ahol az érdeklődők tovább szélesíthették ismereteiket a hazánkban ritka madárfajok tekintetében. A programok sora a Csákberényi Sáfrán Pincészetben zárult, ahol a kellemes borok ízlelgetése mellett lehetőség volt a családok további ismerkedésének és az eltelt időszak történéseinek megbeszéléséhez.

A nap végén a jelenlévők megköszönték alapszervezeti vezetőjük szervező munkáját és megerősítették, hogy a következő évben is számolnak a hagyományossá vált családi nappal.

 

Szöveg:Németh Nándor

Fotó: Bálint Zoltán

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.