2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap a székesfehérvári Nyugállományú alapszervezetnél a Hosz megalakításának 26. évfordulója alkalmából

2017. 09. 21., 10:52

Tartalmas, színes programokra alapozva került megszervezésre, a Honvédszakszervezet Nyugállományú Tagozat székesfehérvári alapszervezetének éves kirándulása, 2017. szeptember 16-án...

Bálint Zoltán alapszervezeti vezetőnek köszönhetően a Budai Vár látványosságainak megtekintésével vette kezdetét a családi nap, majd a Sziklakórház és Atombunker bejárásának élményeivel gazdagodhattak a résztvevők.

A Budakeszin elfogyasztott ízletes ebédet követően üdítőleg hatott a helyi Vadasparkban megtett séta, ahol az érdeklődők tovább szélesíthették ismereteiket a hazánkban ritka madárfajok tekintetében. A programok sora a Csákberényi Sáfrán Pincészetben zárult, ahol a kellemes borok ízlelgetése mellett lehetőség volt a családok további ismerkedésének és az eltelt időszak történéseinek megbeszéléséhez.

A nap végén a jelenlévők megköszönték alapszervezeti vezetőjük szervező munkáját és megerősítették, hogy a következő évben is számolnak a hagyományossá vált családi nappal.

 

Szöveg:Németh Nándor

Fotó: Bálint Zoltán

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.