2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 379 Ft   : 350 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató a Hosz Fővárosi Nagycirkuszi rendezvényéről 2021. 12. 11-12.

2021. 11. 04., 13:22

A Honvédszakszervezet hagyományaihoz híven ez év végén 2021. december 11-én 15:00 órától és december 12-én 11:00 órától ismét megrendezi a Fővárosi Nagycirkuszban tartandó rendezvényét megköszönve ezzel Tagjainknak az egész éves munkát…

Az előadás helye: Fővárosi Nagycirkusz

 

Műsor címe: Csillagtánc

Az advent a béke, a meghittség, az egymásra figyelés és a szeretet időszaka. Gyertyákat gyújtunk a lelkünkben is, amelyek elűzik a sötétséget. A Fővárosi Nagycirkusz téli műsorában ezt a ragyogással teli, idilli hangulatot idézi meg külföldi artista világsztárokkal. A klasszikus cirkuszi műsorban szinte az összes cirkuszművészeti zsáner látható, a levegő-, hand voltige-, diabolo-, kínai rúd-, balett kerékpáron-, perzs-, egykerekű-, golyó egyensúlyozó-, deszka-, handstand produkciók mellett az állat és ember közötti feltétlen bizalmat és szeretetet mókás kutyaszám mutatja be.

A többszörös cirkuszfesztiváldíjas produkciók között van egy biztonsági kötél nélkül végrehajtott, nehéz trükkökkel tűzdelt lírai levegőkarika szám Oleksii Grigorov és Marina Glavatskikh előadásában, amely a lélek titkait kutatja. A férfi és nő között lévő összetörhetetlen, bizalmon, egyensúlyon, egyenlőségen és szerelmen alapuló kapcsolatot.

Műsorunkban egy ritkán látható zsáner is látható, a balett kerékpáron. Mihail Nyikolajevics Ermakov és Ermakova Evgeniia Oroszország egyik legrégebbi cirkuszának, a Ciniselli Circus cirkusz­múzeumának archív fotóiból és plakátjaiból kiindulva alkották újra a műfajt. A Fővárosi Nagycirkusz porondján látható különleges szám a balett és a cirkuszművészet szemet gyönyörködtető fúziójából született.

Sergei Eftode, Anastasia Sarycheva, Valery Kruglov miután a világ számos országában felléptek, most a Fővárosi Nagycirkuszban ejtik ámulatba a közönséget: Sergei egy hét méter magas fém rudat tart a levegőben, amelynek tetején kolléganői lélegzetelállító trükköket mutatnak be a magasban.

Csillagtánc műsorunkban mutatkozik be a Fővárosi Nagycirkusz új balettkara, melynek soraiban számos világ-, Európa és magyar bajnok táncművész kapott helyet. Az adventi hangulatot tovább emeli Kárászy Szilvia zongoraművész zeneszerző, összművészeti alkotó harangjátéka, amelyet a Fővárosi Nagycirkusz rendelkezésére bocsátott.

 

Kapcsolódjon ki a Fővárosi Nagycirkuszban az ünnepek előtti rohanásban, és adja át magát az adventi hangulatú cirkuszi csodának!

 

Az előadás időpontja: 2021. december 11. (szombat) 15:00 óra

                                     2021. december 12. (vasárnap) 11:00 óra

Rendezvény támogatás összege: 2.900 Ft/fő (Hosz tagnak és családtagjaiknak)

A belépés 4 éves korig, illetve „karon ülő” önálló helyet nem foglaló gyermek számára ingyenes.

Az ülőhelyek a Hosz központi irodában leadott határozat ellenében, vagy a megküldött átutalási igazolással,  előzetesen 2021. november 24-ig foglalhatók le, a végleges pontosított létszámot 2021. november 30-ig a Hosz Központi irodában (1087 Budapest, Kerepesi út 29/b) kérjük leadni, vagy az iroda@hsz.hu email címre.

A rendezvényre lefoglalt helyeket ezt követően visszamondani nem lehet (mivel előre utalással történik a jegyek megvásárlása)!

Amennyiben a járványügyi korlátozások nem teszik lehetővé a rendezvény megtartását, a jegyárak visszatérítésre kerülnek!

A jegyek megrendelhetőek a cikk alján szereplő megrendelőlapokon, melyeket a Hosz e-mail címére (iroda@hsz.hu) és központi fax számára (Városi: 061-450-0347, HM: 261-77) lehet elküldeni.

Telefonon felvilágosítást ad Lippai Csaba (Tel: +3670/392-2775; Tel: 061/450-0346, HM: 261-73).

Hosz

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

2023. december 2-án, szombaton került sor a Veszprém vármegyei Pápateszér községben Marjay Tamás huszár hadnagy emléktáblájának ünnepélyes avatására születésének 100. évfordulóján.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.