2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fejér-megye vérellátásának biztosításához döntően hozzájárulnak a székesfehérvári laktanyában szervezett véradó napok….

2018. 01. 18., 11:46

A Honvédszakszervezet szervezésében már évek óta folyamatosan működő véradó nap az idei évben első alkalommal 2018. január 17-én került megszervezésre a helyőrségben...

A Magyar Honvédség 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred tíz éve ad otthont a véradásoknak, melynek köszönhetően kiérdemelte a „Véradó barát” munkahely címet. Kérdésünkre Soós Réka a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezetének munkatársa elmondta, hogy a katonák és közalkalmazottaink önzetlensége, éves szinten mintegy 3600 fő rászorulónak nyújt segítséget. Tájékoztatott továbbá, hogy az idei évben a Székesfehérvári Vérellátó Szolgálat munkatársaival közösen másfél havonta terveznek a laktanyai véradással.

 

A Honvédszakszervezettől Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő vett részt a rendezvényen, aki a megjelent tagoknak és az érdeklődőknek állt rendelkezésére. Az önkéntes véradókat elsődlegesen a béren kívüli juttatások tartalma, a folyósítással kapcsolatos kérdések érdekelték, de a Hosz szolgáltatásairól is faggatták az ügyvivőt.

Aktualitásként merült fel a honvédszakszervezeti tagdíjak 2018. évi mértéke, amelyről első kézben kaphattak információt. Többen érdeklődtek a csoportos felelősségbiztosítás tartalmáról, mértékéről, a biztosítás megkötésének feltételeiről. 

 

Szöveg: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.