2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ha napsütés, strand, gyermek zsivaj...akkor az Cegléd

2021. 07. 13., 10:22

Az elmúlt hónapok bezártsága után, egy tökéletes hétvégi családi program receptjéhez nem is kell több, mint az előbb felsoroltak. Az immár hagyományosan megrendezésre kerülő Honvédszakszervezet központi rendezvénye a ceglédi Aqua Centrum Csúszdapark az idén július 3-án és 10-én kettő napon is megrendezésre került.

A Honvédszakszervezet vendégeit Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő fogadta a Fürdő Centrum Csúszdaparki bejáratánál, ahol mindenki átvehette a belepéshez szükséges karszalagot, amelyet a Fürdő Centrum kedves munkatársai segítettek rögzíteni a vendégek csuklóján.

Az időjárás is kegyeibe fogadta a Aquaparkba érkezőket, hiszen mindkettő napon gyönyörű napsütés köszöntötte azokat, akik kilátogattak a rendezvényre.

Az ideális időjárás kedvezett a szabadban szervezett programokhoz, ezért a megjelent vendégek részére az Aquapark, 18 óriás csúszdájával felhőtlen élményeket adott.

 A ceglédi Fürdő Centrum alapmotívuma egy középkori vár hangulatát idézi, mesés, játékos elemekkel. A „gyermek szigeten” sárkánycsúszda, gyermekcsúszdák találhatók, míg a vadfolyó, és a csőcsúszdák, zárt-, nyitott-, hullámforma csúszdák a felnőtt közönséget várták. Közös családi élményt a 4 sávos családi csúszda és a lassúfolyó biztosította.

A vakmerőbbek a kamikaze, illetve a hagyma csúszdán tehették próbára bátorságukat, azonban az Aqua Centrum idei extrém ajánlatát, az ingacsúszdát is sokan kipróbálták.

A fő attrakció a Dragon csúszda volt, mely 16 méter magasból 60 km/órás sebességű csúszást „zuhanást” kínált. Igazi bátorság próba volt a legvakmerőbbeknek.

 

Szöveg: Jakubik András

Fotó: Archiv

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.