A Honvédszakszervezet horgászversennyel egybekötött babgulyásfőző versenyt rendez 2019. június 15-én által a délegyházi Villantó horgásztavon, melyre szeretettel várjuk alakulatonként vagy Honvédszakszervezeti alapszervezetenként, katonákból álló 3-5 fős csapatok jelentkezését. A csapat legalább egy tagjának Hosz tagnak kell lennie...
III. HONVÉD Babgulyásfőző Verseny
Helyszín: Délegyháza, 2019. június 15. (szombat)
JELENTKEZÉSI ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT
a Honvédszakszervezet által meghirdetett rendezvényre, melyre szeretettel várjuk alakulatonként vagy Honvédszakszervezeti alapszervezetenként, katonákból álló 3-5 fős csapatok jelentkezését. A csapat legalább egy tagjának Hosz tagnak kell lennie.
A csapatok maximálisan vendégekkel együtt 10 fővel vehetnek részt, a jelentkezést időrendi sorrendben tudjuk elfogadni.
Részvételi díj: 2.000 Ft/csapat
Alapegység: 20 m2 - max. 10 főre (csapattag + vendégkör), ahol a bográcsos főzőhelynek, szükség szerint sátor helynek el kell férni. Egy csapat egy 15-30 literes bográccsal tud részt venni a versenyen.
Versenyen kívüli főzés TILOS!
A szervező biztosít 10.000 forint, azaz tízezer Ft pénzügyi keretet a babgulyás elkészítéséhez szükséges anyagok beszerzésére. A beszerzések elszámolására megfelelően kitöltött készpénzfizetési számla benyújtása mellett van lehetőség.
A számla a következő címre szóljon
HONVÉDSZAKSZERVEZET
1087 Budapest, Kerepesi út 29/b
A résztvevők hozzanak magukkal:bográcsot, állványt, baltát, tűzgyújtó eszközt, alapvető higiénés szabályok betartásával a főzéshez szükséges egyéb anyagokat, eszközöket, hulladékgyűjtő zsákot.
Felhívjuk a főzőcsapatok figyelmét, hogy a főzés során felhasználandó, személyesen beszerzett további hús- és romlandó áruról a vásárlási számlát, bizonylatot hozzák magukkal, mivel azt az élelmiszerbiztonsági szervek, ÁNTSZ, fogyasztóvédelem részéről bárkitől kérhetik közegészségügyi ellenőrzés címén.
Számla hiányában a főzőcsapat kizárásra kerül, a főzést nem kezdheti meg.
Szervező biztosítja:
A szakhatósági előírások miatt az alábbi szabályokat alkalmazzuk:
- A főzőhelyen gázpalack nem használható.
Céges reklámtevékenység folytatása nem megengedett, kizárólag katonai szervezet, a Honvédszakszervezet és a helyőrség logója kerülhet ki.
Zsűrizés
· A csapatok egységes megjelenését és a területük rendezettségét 1-6 pontig, (ruházat: 1-4 pontig, terítés, dekorációk, higiéné: 1-2 pontig.)
· Az ételeket szakmai zsűri bírálja el 1-20 pontig.
Részvételi feltételek
A jelentkezési lapot legkésőbb 2019. május 16-ig kell megküldeni a Hosz Központi Iroda email címére (iroda@hsz.hu) vagy faxon: 061/450-0347, HM: 261-77. A jelentkezés a beérkezés napján regisztrálásra kerül.
A részvételi díj verseny megkezdéséig történő megfizetése a versenyen való részvétel feltétele. A díjat banki átutalással, illetve az alapszervezetek által meghozott határozattal lehet rendezni elsődlegesen. A jelentkezésről visszaigazolást küldünk a csapatvezető e-mail címére.
A főzőhelyeket elfoglalni 2019. június 15-én kizárólag 07.00-08.30 óra között lehet, előtte jelentkezés a regisztrációs sátornál, itt vehető át a fa, a szervező által biztosított alapanyagok, stb.
A főzés hivatalos kezdete: 08.30 óra. A csapatok helyét előzetes egyeztetés alapján sorsolással, a szervező jelöli ki, azt csak az egyeztetett időponttól lehet elfoglalni.
A főzőhelyeken a résztvevő csapatok vendéglátó-kereskedelmi tevékenységet nem folytathatnak!
A szervezők kóstolójegyet állítanak ki, amely ellenében csapatonként 20 adag étel kiosztását kell biztosítani.
A rendezvényen keletkező szemetet zárt hulladékgyűjtő zacskóban a területen rendelkezésre álló letelepített hulladékgyűjtőkbe kell elvinni. A területet tisztán kérjük a rendezvény végén visszaadni.
A rendezvény során nem engedélyezett a főzőhely melletti / mögötti területen bármely fajta gépjármű tárolása. A területről a járműveket kipakolás után ki kell vinni a megjelölt parkolóba. A szabályok betartását a szervező ellenőrzi.
Csapatok nyilvántartása:
Budapest, 2019. április 04.
Szervezők