2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hosz központi rendezvény a Sobri Jóska Kalandparkban

2021. 07. 12., 13:38

Az Covid-járvány enyhülése után, nagy várakozás előzte meg a Honvédszakszervezet központi rendezvényét, amelynek a gyönyörű környezetben elterülő folyamatosan megújuló Sobri Jóska Bakonyi Élmény és Kaland Park adott otthont 2021. július 10-én...

Képgaléria megtekintése (13 db kép)

A Hosz tagjai nagy létszámban látogattak el a 30 hektárnyi kislődi kalandparkba 2021. július 10-én. A rendezvény sikeréhez hozzájárult a kiváló idő, amely lehetővé tette a szabadtéri és a vizes játékok zavartalan használatát.

A Sobri Kalandpark kikapcsolódást nyújtó állomásai teljes mértékben kihasználásra kerültek, lehetőséget biztosítva minden korosztály számára, hogy kellemes emlékekkel gazdagodjanak. A bakonyi kötélpálya, valamint a bob pálya a nap folyamán teljes kihasználtsággal üzemelt, vidám perceket nyújtva tagjainknak.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)

Szendrei Zoltán alelnök fogadta a résztvevőket a bejáratnál, majd tájékoztatta őket, valamint az érdeklődők rendelkezésére állt a szakszervezetet érintő kérdésekben. A rendezvények végeztével örömmel nyugtázta, hogy az idei évben is felhőtlen kikapcsolódást nyújtottunk a Hosz tagjainak.

A rendezvényen nagy létszámban képviselte magát az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred, a MH Pápa Bázisreptér alapszervezetének tagjai.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)

A többi alapszervezet a július 17-i és 24-i napokon veszi igénybe a Kalandpark szolgáltatásait. Új létesítményként az elektromos gokartpálya 16-án nyílik meg, melyet szintén használhatnak tagjaink.

Köszönetet kell mondanunk alapszervezeti vezetőink, és az önkéntes szervezők lelkiismeretes munkájának, amely eredményeként ilyen nagy létszámmal valósulhatott meg a kalandparki látogatás.

 

Fotó: Kuti Tamás

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.