2023. 03. 22. szerda
Beáta, Izolda
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hosz központi rendezvény a Sobri Jóska Kalandparkban

2021. 07. 12., 13:38

Az Covid-járvány enyhülése után, nagy várakozás előzte meg a Honvédszakszervezet központi rendezvényét, amelynek a gyönyörű környezetben elterülő folyamatosan megújuló Sobri Jóska Bakonyi Élmény és Kaland Park adott otthont 2021. július 10-én...

Képgaléria megtekintése (13 db kép)

A Hosz tagjai nagy létszámban látogattak el a 30 hektárnyi kislődi kalandparkba 2021. július 10-én. A rendezvény sikeréhez hozzájárult a kiváló idő, amely lehetővé tette a szabadtéri és a vizes játékok zavartalan használatát.

A Sobri Kalandpark kikapcsolódást nyújtó állomásai teljes mértékben kihasználásra kerültek, lehetőséget biztosítva minden korosztály számára, hogy kellemes emlékekkel gazdagodjanak. A bakonyi kötélpálya, valamint a bob pálya a nap folyamán teljes kihasználtsággal üzemelt, vidám perceket nyújtva tagjainknak.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)

Szendrei Zoltán alelnök fogadta a résztvevőket a bejáratnál, majd tájékoztatta őket, valamint az érdeklődők rendelkezésére állt a szakszervezetet érintő kérdésekben. A rendezvények végeztével örömmel nyugtázta, hogy az idei évben is felhőtlen kikapcsolódást nyújtottunk a Hosz tagjainak.

A rendezvényen nagy létszámban képviselte magát az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred, a MH Pápa Bázisreptér alapszervezetének tagjai.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)

A többi alapszervezet a július 17-i és 24-i napokon veszi igénybe a Kalandpark szolgáltatásait. Új létesítményként az elektromos gokartpálya 16-án nyílik meg, melyet szintén használhatnak tagjaink.

Köszönetet kell mondanunk alapszervezeti vezetőink, és az önkéntes szervezők lelkiismeretes munkájának, amely eredményeként ilyen nagy létszámmal valósulhatott meg a kalandparki látogatás.

 

Fotó: Kuti Tamás

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.